Zakelijk glasvezel legt het fundament voor een veilige digitale infrastructuur en is dé oplossing voor stabiel en snel internet. Hierdoor is het onmisbaar voor elk bedrijf. Waar bij internet voor consumenten nagenoeg geen service wordt geleverd wanneer er een storing is, wordt er bij een zakelijk glasvezel abonnement vastgelegd dat de verbinding er een maximaal aantal uren uit mag liggen. Hierdoor heeft uw bedrijf meer zekerheid en weet u dus zeker dat de werkzaamheden die via een internetverbinding lopen niet te lang stil blijven liggen.

Hoe werkt zakelijk glasvezel?

Een glasvezelverbinding bestaat uit een dunne heldere vezel, gemaakt van glas. Informatie wordt via deze dunne vezel op een betrouwbare en snelle manier met behulp van laserlicht verzonden. Door op hoge snelheid lichtsignalen aan en uit te zetten met de laser, kunnen hoge snelheden over lange afstanden worden gerealiseerd.

De vele mogelijkheden van zakelijk glasvezel

Door gebruik te maken van zakelijk glasvezel kunt u data snel, veilig én kostenefficiënt uitwisselen. Hierdoor worden mensen, organisaties en bedrijfsobjecten eenvoudig met elkaar verbonden. Het grote verschil tussen glasvezel en bijvoorbeeld ADSL, is dat een glasvezelverbinding een veel hogere internetsnelheid aankan. En deze snelheid zal de komende tijd alleen maar toenemen.

Bovendien is zakelijk glasvezel voor diverse toepassingen geschikt. Denk bijvoorbeeld aan telefonie, pintransacties, videocalls, cloud computing, VPN en het maken van online back-ups. Alles is mogelijk met zakelijk glasvezel!

Voordelen zakelijk glasvezel

Snel internet = snel werken
Zakelijk glasvezel is leverbaar in snelheden van snel tot extreem snel. Met snelheden van 10Mb/s, oplopend tot wel 1 GB, bent u verzekerd van flitsend snel werken.

Betrouwbaar
Een stabiele en betrouwbare internetverbinding is voor bedrijven ontzettend belangrijk. Het is bewezen dat zakelijk glasvezel stabieler en betrouwbaarder is dan alle andere type verbindingen.

Zelf te managen
U beheert de glasvezelverbinding zelf en bepaalt zelf welke firewall of router u aansluit op de verbinding.

Lage prijzen
Naast een stabiele en betrouwbare glasvezelverbinding, dient deze ook voordelig geprijsd te zijn. Daarom proberen wij u altijd de snelste verbinding te leveren tegen de laagst mogelijke prijs op uw locatie.

Zakelijke support
Online blijven is belangrijk. Natuurlijk kunt u hierbij altijd zakelijk support verwachten.

Wat kan Javelin ICT voor u betekenen?

Om te zien of uw bedrijf zich binnen een glasvezelnetwerk bevindt, voeren wij eerst een postcodecheck uit. Afhankelijk van deze uitkomsten kunnen wij kijken welke leveranciers het beste zakelijk glasvezel voor u kunnen verzorgen. Wij werken samen met ruim 33 leveranciers, waaronder Tele2, KPN en Eurofiber, waardoor er altijd een ruim aanbod is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk glasvezel voor uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.