VoIP telefonie

Passen uw telefoons bij het nieuwe werken, zijn ze ‘werken in de cloud’-proof? Of wordt het tijd voor Voiper als VoIP provider? VoIP telefonie via Voiper (de VoIP provider van Javelin ICT Eindhoven), betekent betrouwbare zakelijke telefonie.

Of u nu in China zit of op kantoor, met een internetverbinding en een VoIP telefoontoestel bent u waar dan ook ter wereld bereikbaar onder hetzelfde nummer. En dat tegen een zeer scherp tarief.

Een eigen telefoniecentrale zonder de kosten van een eigen telefoniecentrale

Met VoIP aanbieder Voiper krijgt u de beschikking over een eigen telefoniecentrale zonder dat u hoeft te investeren in een fysieke telefoniecentrale. Uw telefoniecentrale bevindt zich namelijk veilig in ons datacenter.

Uw telefooncentrale naar eigen inzicht inrichten

Voiper is eenvoudig te beheren. Vanaf elke locatie kunt u inloggen op het Voippanel. Met een paar simpele handelingen kunt u daar doorschakelingen regelen, gebruikers toevoegen, dag- en nachtstanden instellen of conference calls beheren. Meer mogelijkheden van het Voiper panel worden op de website van Voiper besproken. Daar vind u ook heldere instructievideo’s.

Geen limiet aan inkomende en uitgaande lijnen

Met een traditionele ISDN2 verbinding heeft u altijd de beperking dat u maar twee lijnen tot uw beschikking heeft. Wanneer u zelf belt, en tegelijkertijd beantwoord een collega een gesprek, is er geen mogelijkheid meer een gesprek op te zetten of te ontvangen. De bellende partij of uzelf hoort dan vaak een in gesprek toon. Met Voiper kunt u een onbeperkt aantal verbindingen probleemloos opzetten zolang de bandbreedte van uw internetverbinding dit permitteert. Uw heeft dus geen beperking meer en geen in gesprek toon bij uzelf en uw klanten.

Telefoonnummer naar keuze

Nummerbehoud
Overstappen van analoge telefonie naar Voiper is voor u heel eenvoudig. Wij regelen het voor u. Wij kunnen ieder bestaand regionaal nummer verhuizen (een portering). Alle nummers kunnen worden afgeleverd op een Voiper aansluiting. Daarnaast levert Voiper ook nieuwe regionale nummers (netnummers, bijv. 040 voor Eindhoven) en nummerblokken in heel Nederland.
Een opvallende eigenschap van Voiper is dat je op een regionaal nummer bereikbaar bent, maar een gesprek elders kunt aannemen, ook in het buitenland.

085 en 088 nummers
Een nationaal bedrijfsnummer, ofwel 085- of 088-nummer is een telefoonnummer voor bedrijven, dat niet gebonden is aan een bepaald netnummer. Een 085- of 088-nummer maakt het mogelijk om hetzelfde netnummer te gebruiken voor verschillende locaties in het land. Het is daarmee niet nodig om de geografische aanduiding in het telefoonnummer (010, 020, 070, enzovoort) te gebruiken.

0800 nummers
Een 0800 servicenummer maakt bedrijven in héél Nederland voor de beller kosteloos bereikbaar. Als eigenaar van het nummer betaalt u de gespreks/verkeerskosten.

0900 nummers
Een 0900-nummer is een servicenummer waarmee u opbrengsten kunt genereren. De tarieven kunnen worden afgestemd op uw commercieel of communicatief doel. Dat maakt het tot een geschikt instrument voor bedrijven die iets te bieden hebben waarvoor klanten willen betalen.

Internationale nummers
Naast diverse soorten Nederlandse nummers kan Voiper ook in een groot aantal andere landen nummers aanleveren. Per land kunnen ook nog aanvullende voorwaarden van toepassing zijn, bijvoorbeeld doordat de overheid van dat land eisen stelt aan de aanvrager.
Wilt u meer weten over mogelijkheden per nummersoort? Kijk dan op de site van Voiper.

Tijdelijk gratis bellen?

Uitproberen van VoIP telefonie van Voiper is gratis! Stuur ons een mailtje met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar servicedesk@javelinict.nl of neem contact met ons op via ons telefoonnummer 088-550 5600.

Wil u alles nog even rustig nalezen? Dat kan ook door naar de volgende website te surfen.

Voiper VoIP telefonie