Google Apps biedt simpele, krachtige zakelijke communicatie – en samenwerkingstools waarmee u productiviteit verhoogt en kosten verlaagt. Alles wordt gehost op de veilige, betrouwbare infrastructuur van Google.

Wij kunnen u adviseren over het inzetten van Google Apps binnen uw organisatie en een planning opstellen voor Google Apps implementatie en migratie. Werkt u eenmaal met Google Apps en u hebt vragen, dan kunt u onze helpdesk bellen voor support inzake de werking. Zo hebt u het beste van twee werelden; diensten van een multinational met de service van een lokale partner. Als Google Apps partner kunnen we rechtstreeks aan u factureren. De kosten die wij rekenen zijn gelijk aan die van Google.

Google Apps voor bedrijven, de mogelijkheden:

Google Mail voor bedrijven
25GB opslagruimte en een 99.9% beschikbaarheid SLA, sterke anti-virus en anti-spam functionaliteit en toegang via een web portaal, Outlook of push-email op uw mobiele telefoon of tablet.

Google Calendar
Agenda beheer, afspraken plannen, gedeelde online agenda’s en mobiele agenda synchronisatie.
Werken in de cloud | Google Apps | Javelin ICT

Google Documents
Maak, deel en bewaar documenten, spreadsheets, tekeningen en presentaties. Werk online.

Google Groups
Maak eenvoudig (project) groepen. Deel bestanden, creëren mailinglists. Werk samen.

Google Sites
Maak beveiligde intranet- en team web-pagina’s zonder enige programmeer kennis.

Voordelen van Google Apps voor email & samenwerken

Werk overal, met iedereen
Online samenwerken geeft de vrijheid om samen te werken, onafhankelijk van tijd en locatie. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding om te werken zoals je op kantoor zou doen.

IT kostenbesparing
Met Google Apps is de gemiddelde jaarlijkse besparing 40% vergeleken met een traditionele, op server gebaseerde IT oplossing. En dit is nog zonder rekening te houden met de kosten voor een back-up voorziening en energiekosten.

Zorgeloos onderhoud en back-up
Google Apps wordt volledig gehost en beheerd op het web. Updates en back-ups worden automatisch uitgevoerd.

Betere communicatie
Werk en communiceer op een professionele manier met klanten, collega’s en partners. Deel informatie, plan vergaderingen, discussieer, beheer projecten en houd iedereen volledig op de hoogte.

Een goed gevoel met geïntegreerde anti-virus en anti-spam
Google Apps Premier Edition bevat top-klasse Postini email beveiliging voor meer zekerheid en minder tijdverlies.

Google Apps installatie

Het gebruik van Google Apps is voor de meeste mensen eenvoudig. De installatie en inrichting vraagt wat meer kennis van zaken. DNS aanpassingen en account instellingen zijn voor de meeste MKB bedrijven een brug te ver. Javelin helpt u met de installatie van uw Google Apps account en configureert uw domein, e-mail, agenda en andere componenten naar uw wensen. Indien u bestaande email wilt meenemen naar Google Apps kunnen wij u hier ook bij helpen. Wij leggen u uit wat de opties zijn en zorgen ervoor dat het proces zorgeloos verloopt.

Een van de sterke punten van Google Apps is de flexibiliteit. Het kan samenwerken met veel externe applicaties. Bijvoorbeeld met payrollsoftware of een boekhoudpakket. Voor een optimaal gebruiksgemak en minimaal onderhoud, integreren we Google Apps met uw bestaande ICT-infrastructuur waar gewenst.

Google Apps support

Met Google Apps is de noodzaak om eigen personeel met IT kennis in dienst te hebben stukken kleiner dan voorheen, een mooie kernwaarde van werken in de cloud. Hebt u toch behoefte aan gespecialiseerd ICT-personeel dan kan Javelin het beheer van de Google Apps omgeving voor u verzorgen. U kunt een beroep op ons doen om gebruikersaccounts aan te maken of te verwijderen of gebruikersrechten te laten instellen.

Wij bieden support voor cloud-oplossingen zoals Google Apps, zodat gebruikers snel met hun vragen terecht kunnen en problemen verholpen worden zonder onnodig tijd te verspillen.