Met de Managed Cloud oplossingen van Javelin hebt u geen omkijken meer naar uw ICT infrastructuur en bent u goed op weg met ‘werken in de cloud’

Zorgeloze ICT infrastructuur

Met deze ICT-oplossing krijgt u de beschikking over volledig ingerichte en door Javelin beheerde ICT infrastructuur. U hoeft zelf geen enkele investering te doen. Softwarelicenties? Softwareupdates? Anti-virusscans? Backup voorzieningen? Het wordt allemaal voor u geregeld. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Op die manier wordt u niet verrast door plotselinge hoge kosten en werkt u toch altijd met de jongste softwareversies. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw systeembeheer door specialisten wordt uitgevoerd.

Service vanuit het datacenter

Javelin ICT heeft datasuites in de datacenters van Eindhoven en Amsterdam. Deze datasuites voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze infrastructuur wordt continue gemonitord om spam- en hackaanvallen buiten de deur te houden.

Backup as a Service

Een goede backup voorziening regelt u niet lokaal, nee, die plaatst u het liefst fysiek op een andere locatie dan waar u zelf werkt. Backup as a Service (BaaS) van Javelin ICT doet precies wat u verwacht. Uw backup wordt eerst versleuteld en daarna via een beveiligde internetverbinding veiliggesteld in onze datasuites. Door de encryptie is uw data ontoegankelijk voor derden. Doordat uw data op verschillende locaties wordt opgeslagen is gegevensverlies uitgesloten. Mocht u er een keer een beroep op willen doen dan is het snel beschikbaar hebben van de backup natuurlijk ook van groot belang. Met easy recovery is uw backup bestand eenvoudig terug te plaatsen.

Andere oplossingen die Javelin ICT Eindhoven ondersteund zijn onder andere Software as a Service, Platform as a Service en Infrastructure as a Service.