Sinds 2000 is Javelin ICT actief als betrouwbare ICT-partner voor grote en kleine organisaties. Vanuit onze uitvalsbasis in Eindhoven kunnen onze klanten rekenen op adequate ondersteuning op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie. Om ervoor te zorgen dat wij snel ter plekke kunnen zijn wanneer dat nodig is, hebben wij onze klanten graag in de buurt. Daarom is het goed om te weten dat wij binnen een half uur bij u in Weert op de stoep kunnen staan.

Betrouwbare ICT-partner in Weert

In Weert zorgen wij dat de ICT-infrastructuur van een divers klantenbestand op ieder moment werkt. Wij begrijpen namelijk dat ICT uw bedrijfsvoering moet ondersteunen en dat veel bedrijven steeds afhankelijker worden van zaken als bedrijfsnetwerken en computersystemen.

Wat betekent Javelin als ICT-partner in Weert?

Wij staan onze klanten in Weert op dagelijkse basis bij met raad en daad. Zo geven wij advies met betrekking tot alle facetten van ICT en geven wij onze klanten proactief tips om hun ICT-infrastructuur naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast implementeren wij diverse ICT-oplossingen zoals (online) werkplekken, professionele bedrijfsnetwerken, printoplossingen en VoIP-telefonie.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner voor u betekenen?

Als uw automatiseringspartner in Weert zullen wij er alles aan doen om uw bedrijfsvoering te verbeteren met behulp van ICT. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het complete ICT-beheer voor u uit handen nemen, uw huidige ICT-infrastructuur migreren naar de cloud of u ondersteunen bij het gebruik van software zoals Microsoft 365 (voorheen Office 365). Aan het begin van de samenwerking zullen wij altijd samen met u inventariseren wat uw wensen zijn en bekijken welke mogelijkheden hierbij passen. Pas wanneer u een helder beeld heeft van de te volgen stappen zullen we beginnen met de realisatie van de door u gekozen ICT-oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij u alleen voorzien van advies of ondersteuning.

Pluspunten van Systeembeheer Weert door Javelin ICT

  • Al uw ICT-vraagstukken geregeld voor een vast maandbedrag
  • Javelin ICT kan u al het werk wat aan ICT gerelateerd is uit handen nemen
  • Een ICT-expert in huis zonder dat u hier iemand voor aan hoeft te nemen
  • Razendsnelle ondersteuning in het geval van een calamiteit