Veldhoven is voor Javelin ICT op steenworp-afstand, ideaal voor wanneer u op zoek bent naar een ICT-partner die tijdige en persoonlijke ondersteuning hoog in het vaandel heeft. Doordat ICT tegenwoordig zo doorregen is door organisaties, beseffen we ons dat het simpelweg altijd moet werken en als het even kan geheel nieuwe kansen moet bieden voor de informatievoorziening binnen uw organisatie.

Javelin ICT in Veldhoven voor Van Hout Adviseurs en Installateurs

Een goed voorbeeld van een fijne samenwerking is die met Van Hout Adviseurs en Installateurs. Van Hout is een voorloper op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek en duurzame energie. Hierin ondersteunen ze organisaties, scholen, musea en winkelcentra in het beter inregelen van aanwezige installatietechniek waarbij de focus vaak ligt op duurzame energie en een kleiner kostenplaatje. En daarin is een mooie parallel zichtbaar met wat Javelin doet. Ook wij werken graag met klanten uit allerlei branches om dezelfde doelen te bereiken; een efficiëntere, meer betrouwbare infrastructuur, maar dan op het gebied van ICT.

Javelin ICT als automatiseringspartner voor uw bedrijf

Javelin fungeert voor een groot aantal organisaties in Veldhoven als full-service ICT-partner. Wat wij nastreven is het absoluut wegnemen van elke zorg die ICT betreft binnen de organisatie. Wij beheren systemen, software, gegevensopslag, telefonie, contracten met leveranciers en houden ontwikkelingen op ICT-gebied in de gaten zodat relevantie innovaties toegepast kunnen worden. Op die manier weet u als organisatie zeker dat er tegen lage kosten (ook een belangrijk aspect, dat beseffen we ons) een goede ICT-infrastructuur is die gezond gehouden wordt. En dat terwijl u zich gewoon op de eigen core-business kan focussen!

De pluspunten van Systeembeheer in Veldhoven door Javelin

  • U bespaart tijd en kunt zich hierdoor richten op uw eigen business
  • Uw systemen zijn ten alle tijden goed beveiligd en stabiel
  • U bespaart kosten en weet daarnaast precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • Wij houden de ICT-markt nauwlettend in de gaten en communiceren en implementeren voor uw organisatie relevante ontwikkelingen

Klanten in Veldhoven

Van Hout Installateurs & Adviseurs

Als vooraanstaand installatiebureau in de regio, vertrouwen de Gebroeders van Hout hun ICT-beheer graag toe aan Javelin ICT. Door de specifieke dienstverlening van dit bedrijf, een interessant project…

systeembeheer

Meer lezen »