De ICT-experts van Javelin ICT verzorgen hun diensten vanuit onze thuisbasis in Eindhoven. Vanaf hier is het nog geen half uur rijden naar Veghel. Bent u in Veghel gevestigd, dan betekent dit dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn bij u op locatie. Als ICT-partner van grote en kleinere ondernemers denken wij graag mee over het inzetten van ICT als een middel om uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Wij implementeren innovatieve ICT-oplossingen op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en cloud computing en kunnen uw volledige ICT-infrastructuur voor u onderhouden.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner in Veghel voor u betekenen?

Als uw ICT-partner in de regio Veghel kunnen wij u compleet ontzorgen op het gebied van ICT en automatisering. Met uw vraagstukken op het gebied van ICT klopt u bij ons aan en wij nemen u uw zorgen vervolgens uit handen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw bedrijfsnetwerk of de realisatie van honderden werkplekken, voor onze ICT-experts is het geen enkel probleem. Wanneer er ontwikkelingen op het gebied van ICT zijn die voor u relevant kunnen zijn, dan houden wij u hier bovendien proactief van op de hoogte.

Uw ICT uit handen geven aan Javelin ICT

Wij kunnen alle werkzaamheden op het gebied van ICT voor u uit handen nemen. Dit heeft voor u als voordeel dat u waardevolle ICT-kennis in huis haalt, zonder dat u hier speciaal mensen voor hoeft aan te nemen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij uw ICT en kunt u zich vervolgens helemaal op uw corebusiness richten. Heeft u tijdelijke expertise op het gebied van ICT nodig, dan is dit echter ook geen enkel probleem. Onze ICT-experts zijn u graag van dienst.

Pluspunten van ICT-beheer in Veghel door Javelin ICT:

  • + Uw ICT-kosten inzichtelijk op basis van vaste maandelijkse kosten
  • + Geen zorgen meer over ICT-gerelateerde zaken
  • + Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT
  • + Uw ICT-infrastructuur op ieder moment in topconditie