In Utrecht voorziet Javelin ICT haar klanten van ondersteuning op een diversiteit aan ICT-gerelateerde vlakken. Of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer of het opzetten van een complete oplossing voor VoIP telefonie; Javelin ICT denkt maar al te graag met u mee. Binnen het uur staan we bovendien bij u in Utrecht op de stoep. Dit geeft een stukje zekerheid dat door veel klanten gewaardeerd wordt. Als ICT-partner willen we u nou eenmaal altijd kunnen ondersteunen, zowel snel als gedegen. Daar staan wij voor.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner in Utrecht voor u betekenen?

Als ICT-partner in regio Utrecht ondersteunt Javelin diverse organisaties met het beheren van hun ICT. Soms gaat het slechts om het aanleggen van een netwerk, maar vaker wordt het systeem- of netwerk beheer compleet door Javelin ICT uit handen genomen. Onze ICT-experts zorgen ervoor dat uw hardware en software up-to-date is en uw gegevens op een goede manier beveiligd zijn. Ook houden wij de markt scherp in de gaten om potentieel kostenbesparende oplossingen door te voeren binnen uw ICT-infrastructuur.

Pluspunten van systeembeheer in Utrecht door Javelin ICT:

  • + U weet precies wat ICT u kost. Javelin ICT werkt namelijk met een vast maandelijks tarief
  • + Uw systemen zijn ten alle tijden goed beveiligd, stabiel en up-to-date
  • + U bespaart een hoop tijd, Javelin ICT vangt al het aan ICT gerelateerde werk voor u op
  • + U heeft een partner die de ICT-markt nauwlettend in de gaten houdt en voor u relevante ontwikkelingen met u communiceert en implementeert

Klanten in Utrecht

Pact Retail

De werknemers van LMBS Retail werken door het hele land. Het is belangrijk dat zij daarbij niet gehinderd worden door de ICT infrastructuur. Javelin ICT neemt LMBS Retail daarmee een berg werk uit …

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Small Society Kinderdagverblijven

Bij Small Society staan de kinderen voorop. Het is een geruststelling dat er dankzij Javelin ICT geen zorgen meer hoeven te zijn over de telefonische bereikbaarheid van de vestigingen.

voip-telefonie

Meer lezen »