In Utrecht voorziet Javelin ICT haar klanten van ondersteuning op een diversiteit aan ICT-gerelateerde vlakken. Of het nu gaat om netwerkbeheer, systeembeheer of het opzetten van een complete oplossing voor VoIP telefonie; Javelin ICT denkt maar al te graag met u mee. Binnen het uur staan we bovendien bij u in Utrecht op de stoep. Dit geeft een stukje zekerheid dat door veel klanten gewaardeerd wordt. Als ICT-partner willen we u nou eenmaal altijd kunnen ondersteunen, zowel snel als gedegen. Daar staan wij voor.

Javelin ICT als automatiseringspartner in Utrecht voor uw bedrijf

Als ICT-partner in regio Utrecht ondersteunt Javelin diverse organisaties met het beheren van hun ICT. Soms gaat het slechts om het aanleggen van een netwerk, maar vaker wordt het systeem- of netwerk beheer compleet door Javelin ICT uit handen genomen. Onze ICT-experts zorgen ervoor dat uw hardware en software up-to-date is en uw gegevens op een goede manier beveiligd zijn. Ook houden wij de markt scherp in de gaten om potentieel kostenbesparende oplossingen door te voeren binnen uw ICT-infrastructuur.

Pluspunten van systeembeheer in Utrecht door Javelin ICT:

  • Javelin ICT werkt met een vast maandelijks tarief, hierdoor weet u precies hoeveel ICT u kost
  • U bent verzekerd van goed beveiligde, up-to-date en stabiele systemen systemen
  • Javelin ICT vangt al het ICT gerelateerde werk voor u op, waardoor u tijd bespaart
  • Wij houden de ontwikkelingen op ICT-gebied nauwlettend in de gaten en communiceren en implementeren relevante ontwikkelingen direct

Klanten in Utrecht

Pact Retail

De werknemers van LMBS Retail werken door het hele land. Het is belangrijk dat zij daarbij niet gehinderd worden door de ICT infrastructuur. Javelin ICT neemt LMBS Retail daarmee een berg werk uit …

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Small Society Kinderdagverblijven

Bij Small Society staan de kinderen voorop. Het is een geruststelling dat er dankzij Javelin ICT geen zorgen meer hoeven te zijn over de telefonische bereikbaarheid van de vestigingen.

voip-telefonie

Meer lezen »