Bent u op zoek naar een ICT-expert in de regio Uden die alle dagelijkse beslommeringen op het gebied van ICT voor u uit handen kan nemen? Dan bent u bij Javelin ICT uit Eindhoven aan het juiste adres. Wij zijn een team van ICT-professionals die dagelijks klaarstaan om organisaties in de regio te ondersteunen bij ICT-vraagstukken. Dit kan op projectbasis, maar ook op basis van volledige ontzorging op het gebied van ICT. Vanuit onze basis in Eindhoven staan wij bovendien binnen een half uur bij u in Uden op de stoep. Kunnen we iets niet op afstand voor u oplossen, dan lossen we de calamiteit dus binnen een mum van tijd bij u op locatie op.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner in Uden voor u betekenen?

Met Javelin ICT als uw ICT-partner in Uden kunt u ervan op aan dat u altijd up-to-date zult zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij zorgen dat uw bedrijfsnetwerk in topconditie is, dat u kunt beschikken over de meest moderne ICT-oplossingen en dat wij ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Simpel gezegd haalt u ICT-kennis in huis, zonder dat u hiervoor een eigen ICT-afdeling op hoeft te zetten. U kunt zich op die manier optimaal blijven richten op de dingen waar u als organisatie goed in bent.

Uw ICT uit handen geven aan Javelin ICT

Of het nu gaat om de modernisering van uw ICT-infrastructuur of om een omvangrijke migratie naar de cloud, Javelin ICT kan u ondersteunen met advies, implementatie en onderhoud. Wij zijn bijzonder sterk in zaken als syteembeheer, netwerkbeheer, VoIP-telefonie en cloud computing. Het maakt hierbij niet uit wat de omvang van uw onderneming is. Wij zijn gewend om zowel met grote als kleinere ondernemingen samen te werken.

Pluspunten van ICT-beheer in Uden door Javelin ICT:

  • + Een betrokken ICT-partner die altijd voor u klaar staat
  • + Uw ICT-kennis up-to-date zonder eigen ICT-afdeling
  • + Vaste maandelijkse kosten
  • + Indien nodig snel bij u op locatie aanwezig