Is uw organisatie gevestigd in de regio Uden en bent u op zoek naar een ICT-partner die uw ICT-beleid kan optimaliseren? Onze experts van Javelin ICT helpen u hier graag bij. Ons team bestaat uit ICT-professionals die dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van de bedrijfsvoering van onze klanten door middel van het realiseren van ICT-oplossingen. Door Javelin als ICT-partner in Uden in te zetten, haalt u actuele ICT-kennis in huis én heeft u geen eigen ICT-afdeling nodig! Hierdoor heeft u alle tijd om zich te focussen op uw eigen corebusiness.

Javelin als betrouwbare ICT-partner in Uden

Doordat wij gevestigd zijn op het terrein van de TU Eindhoven, kunnen wij binnen een uur bij u in Uden op locatie zijn. Ondanks dat wij tegenwoordig veel ICT-werkzaamheden op afstand kunnen bewerkstelligen, is dit voor veel ondernemers toch een geruststelling. Vooral wanneer uw productieproces afhankelijk is van ICT. Verder kunt u van onze ICT-professionals verwachten dat zij altijd voor u klaar staan met gevraagd en ongevraagd advies.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner in Uden voor u betekenen?

Voor alle vraagstukken omtrent ICT kunt u altijd terecht bij Javelin. Denk bijvoorbeeld aan vragen omtrent systeembeheer, online backups, online telefonie en netwerkbeheer. Wilt u het liefst zo min mogelijk omkijken hebben naar uw ICT-infrastructuur? Kies er dan voor om uw volledige ICT-beheer uit handen te geven. Voor een vast maandbedrag bent u dan onder andere verzekerd van een netwerk dat in topconditie is, dat systeembeheer adequaat wordt ondersteund en dat innovatieve ICT-oplossingen worden geïmplementeerd en onderhouden. Ook voor tijdelijke expertise op het gebied van ICT zijn onze ICT-experts u graag van dienst.

Voordelen van ICT-beheer in Uden door Javelin ICT:

  • Voor een vast maandbedrag geen zorgen meer over uw ICT
  • Een betrokken ICT-partner die altijd voor u klaar staat
  • Uw ICT-kennis up-to-date zonder eigen ICT-afdeling
  • Indien nodig snel bij u op locatie aanwezig
  • U bent gegarandeerd van stabiele en beveiligde systemen