Javelin bedient in Tilburg een diversiteit aan klanten. Wij vinden het belangrijk dat we als ICT-partner bij wijze van spreken zo bij u op de stoep kunnen staan om ondersteuning te verzorgen, wat we al jaren ten volle tevredenheid doen van onze klanten in Tilburg. Daar werken we voor grote en kleine klanten. Voor allrounders, maar ook juist voor erg gespecialiseerde organisaties. iEar is een goed voorbeeld van een topspecialist op zijn vakgebied, het verzorgen van de perfecte geluidsinstallatie.

Wat betekent Javelin als ICT Partner in Tilburg voor iEar?

Om die reden is de winkel van deze specialist voorzien van maar liefst zes luisterruimtes en twee TV lounges. Bij iEar krijgt u de kans om met een kopje koffie in de hand uitgebreid te luisteren voor u beslist wat voor systeem het best bij uw luisterwensen past, en dat wordt gewaardeerd door klanten. Javelin ondersteunt iEar op haar beurt door het bieden van een betrouwbare ICT-infrastructuur om de winkel vlekkeloos te laten functioneren.

Wat kan Javelin als automatiseringspartner voor u betekenen?

Javelin ondersteunt organisaties als volwaardige ICT-partner op een breed scala aan vlakken, het hoofddoel is daarbij altijd om een totaaloplossing te bieden. Om die rol te vervullen hebben onze ICT consultants expertise op verschillende vlakken; of het nu gaat om de beveiliging van uw netwerk, betrouwbaar systeembeheer, het handig installeren van bedrijfsprinters of het opzetten van bedrijfstelefonie. Als er een snoer aan zit houden wij ons er graag mee bezig. Al is dat wellicht een ietwat achterhaald principe in dit ‘draadloze tijdperk’.

Maar, Javelin is er dus voor organisaties die op zoek zijn naar maatwerk ondersteuning op het gebied van ICT. Vanwege onze persoonlijke benadering vinden wij het bovendien belangrijke dat we zo bij onze klanten op de stoep kunnen staan.

Pluspunten van Systeembeheer in Tilburg door Javelin ICT

  • + Goed systeembeheer zorgt voor stabiliteit en goed informatie-beveiliging
  • + Wij werken met een maand-tarief dus weet u precies hoe groot de uitgaven aan ICT zullen zijn
  • + Een vast aanspreekpunt. Wij zijn om de hoek gevestigd en komen graag langs als het nodig is

Klanten in Tilburg

van Hoesel

Javelin ICT is voor van Hoesel betrouwbaar, bereikbaar en kundig. Gewoon goed!

systeembeheer

Meer lezen »

iEar

iEar is niet zomaar een winkel. Als aanbieder van hoogwaardige geluid- en beeldoplossingen, wil zij de klant haar producten laten ervaren in hiervoor speciaal opgezette luisterruimtes. Een klant-…

systeembeheer

Meer lezen »