Al sinds 2000 is Javelin ICT actief als ICT-partner in Oss voor verschillende organisaties. Klanten kunnen voor al hun vraagstukken op het gebied van ICT bij ons terecht. Inmiddels hebben wij niet alleen in Brabant een divers klantenbestand opgebouwd, maar ook daarbuiten. Natuurlijk willen wij als ICT-partner graag een snelle en persoonlijke service garanderen. Daarom is het goed om te weten dat onze ICT-professionals al binnen 40 minuten bij uw organisatie in Oss ter plaatse kunnen zijn.

Een betrouwbare ICT-partner in Oss

ICT is natuurlijk altijd nodig. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten over ICT-oplossingen kunnen beschikken die hun dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Met Javelin ICT als ICT-expert, hoeft u niet speciaal hiervoor personeel in dienst te nemen. Als uw ICT-partner in Oss kunnen wij u compleet ontzorgen op het gebied van automatisering en ICT.

Javelin als ICT-partner in Oss

Al onze klanten in Oss kunnen gebruik maken van een compleet spectrum aan ICT-diensten. Met onder andere online werkplekken, VoIP-telefonie, Office 365 en Managed WiFi bieden wij onze klanten de beschikking over moderne ICT-oplossingen. In een adviserende rol geven wij proactief verbeterpunten aan, zodat uw corebusiness naar een hoger niveau getild kan worden. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw organisatie op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied en zullen wij u zowel gevraagd als ongevraagd advies geven met betrekking tot uw ICT-infrastructuur.

Wat betekent Javelin ICT als automatiseringspartner in Oss?

Wat voor vraag u ook heeft op het gebied van ICT, wij kunnen alle ICT-gerelateerde werkzaamheden voor u uit handen nemen. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en zullen op basis hiervan een adviserende of uitvoerende rol innemen. Het is ook mogelijk om het complete ICT-beheer aan ons uit te besteden indien gewenst. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de ICT-professionals van Javelin ICT, om samen op zoek te gaan naar een passende ICT-oplossing voor uw organisatie. Doordat wij werken met vaste maandbedragen, zijn de kosten van Informatie- en Communicatietechnologie altijd inzichtelijk.

Voordelen van Systeembeheer in Oss door Javelin ICT

  • Uw ICT onder controle voor een vast maandbedrag
  • Binnen een uur op locatie in geval van calamiteiten
  • Volledige ontzorging op gebied van automatisering en ICT
  • Uw persoonlijke ICT-expert, zonder dat u een systeembeheerder in dienst hoeft te nemen