In Oss is Javelin ICT actief als ICT-partner voor verschillende organisaties. Al meer dan 15 jaar staan wij vanuit onze basis in Eindhoven paraat om onze klanten te ondersteunen bij al hun vraagstukken op het gebied van ICT. Inmiddels hebben wij een divers klantenbestand opgebouwd in Brabant, maar ook daarbuiten. Om ervoor te zorgen dat wij in het geval van een calamiteit snel op de stoep kunnen staan, hebben wij onze klanten het liefst dicht bij ons in de buurt. Daarom is het goed om te weten dat onze ICT-professionals binnen 40 minuten bij u in Oss ter plaatse kunnen zijn.

Uw ICT-partner in Oss

Onze missie is ervoor zorgen dat onze klanten kunnen beschikken over ICT-oplossingen die hun dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Met Javelin ICT haalt u een ICT-expert in huis, zonder dat u hier speciaal personeel voor aan dient te nemen. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en adviseren u gevraagd- en ongevraagd met betrekking tot uw ICT-infrastructuur.

Wat betekent Javelin als ICT-partner in Oss?

Voor onze klanten in Oss verzorgen wij een compleet spectrum aan ICT-diensten. Zo zorgen wij dat zij kunnen beschikken over moderne ICT-oplossingen zoals bijvoorbeeld online werkplekken, Office 365, VoIP-telefonie en Managed WiFi. Daarnaast vervullen wij een adviesrol door proactief verbeterpunten aan te dragen die hun corebusiness naar een hoger niveau kunnen tillen. Omdat wij werken met vaste maandbedragen, maken wij bovendien de kosten van Informatie- en Communicatietechnologie op een overzichtelijke manier inzichtelijk.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner voor u betekenen?

Met Javelin ICT als uw partner, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van ICT. Op basis van uw specifieke wensen zullen wij u adviseren met betrekking tot een passende ICT-oplossing. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld een adviesrol of uitvoerende rol bekleden of kunt u het complete ICT-beheer aan ons uitbesteden. Het uitgangspunt is hierbij altijd dat de gekozen oplossing uw bedrijfsvoering optimaal moet ondersteunen. Benieuwd naar een passende ICT-oplossing voor uw organisatie? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met de ICT-professionals van Javelin ICT!

Pluspunten van Systeembeheer in Oss door Javelin ICT

  • + Uw ICT onder controle voor één vast maandbedrag
  • + Binnen het uur ondersteuning op locatie in het geval van een calamiteit
  • + Geen zorgen meer over ICT, u kunt zich volledig richten op uw corebusiness
  • + Uw eigen ICT-expert, zonder dat u een systeembeheerder in dienst heeft