Bent u op zoek naar een ICT-partner in Helmond die uw ICT-beleid kan optimaliseren? Javelin ICT is al sinds 2000 de betrouwbare ICT-partner van veel MKB-ers in regio Eindhoven. Omdat Helmond praktisch om de hoek ligt voor Javelin, hebben wij de afgelopen jaren een divers en leuk klantenbestand opgebouwd. Onze ICT-experts kunnen binnen een half uur bij u op locatie in Helmond zijn, waardoor wij u kunnen voorzien van een persoonlijke en snelle service.

Een betrouwbare ICT-partner in Helmond

Een ICT-partner bij u in de buurt heeft als voordeel dat iemand snel op locatie aanwezig kan zijn, mocht er zich een probleem voordoen. Met al uw vraagstukken op ICT-gebied kunt u bij Javelin ICT terecht. Of het nou gaat om netwerkbeveiliging, snelle internetverbindingen, online werkplekken, systeembeheer of zakelijke telefonie, wij leveren deze moderne voorzieningen graag aan u. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw volledige ICT-infrastructuur uit handen te geven aan Javelin, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Javelin ICT als ICT-partner in Helmond voor Vetimon

In Helmond ondersteunen wij onder andere Vetimon met hun ICT-infrastructuur. Vetimon is actief in het detacheren van bouwtimmerlieden, hoger opgeleide technici, interieurbouwers en elektromonteurs. Hiermee zijn zij het verlengstuk voor bouwbedrijven, elektronische bedrijven, interieurbouwers en aannemers. Deze manier van werken, het ondersteunen van diverse bedrijven, sluit goed aan bij hoe Javelin graag te werk gaat. Javelin ondersteunt waar en wanneer bedrijven dat het hardst nodig hebben, maar dan op het gebied van ICT.

Wat kan Javelin als automatiseringspartner in Helmond voor u betekenen?

Als ICT-partner in regio Helmond helpen wij u graag met uw volledige ICT-infrastructuur. Onze ICT-professionals ondersteunen op een breed scala aan vlakken, waarbij ons hoofddoel is om altijd een totaaloplossing te bieden. Aan de hand van uw specifieke situatie en wensen brengen wij graag voor u de beste ICT-oplossingen in kaart. Bovendien zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt voor onnodige licenties en bijvoorbeeld hardware.

Voordelen van Systeembeheer in Helmond door Javelin ICT

  • U beschikt gegarandeerd over goed beveiligde en stabiele systemen
  • Doordat u een hoop tijd kunt besparen, kunt u zich focussen op uw corebusiness
  • Als ICT-partner communiceren en implementeren wij relevante ontwikkelingen voor u
  • U betaalt een vast maandbedrag en weet zo precies hoe hoog uw ICT-uitgaven zijn
  • U heeft ICT-kennis in huis zonder dat u hiervoor eigen personeel hoeft aan te nemen

Klanten in Helmond

Vetimon

Voor Vetimon ligt de focus op serverbeheer, het bieden van betrouwbare hosting en een sterke online backup oplossing.

systeembeheerhostingonline-backup

Meer lezen »