Helmond is praktisch om de hoek voor Javelin en om die reden is er met verloop van tijd een divers, leuk klantenprofiel opgebouwd. ICT is namelijk relevant voor organisaties van elke grootte, in elke industrie. Juist die diversiteit maakt het werk van een ICT-partner zo leuk.

Uw betrouwbare ICT-partner in Helmond

Wij denken graag proactief mee met de mogelijkheden die ICT voor uw organisatie biedt, maar beseffen ons ook dat het in de basis ‘gewoon’ moet werken. Vanuit die nuchtere insteek is een goede relatie opgebouwd met het in Helmond gevestigde Vetimon, waar Javelin een breed scala aan dienstverlening inzet.

Wat betekent Javelin ICT als ICT partner in Helmond voor Vetimon

Vetimon is actief in het detacheren van interieurbouwers, bouwtimmerlieden, elektromonteurs en hoger opgeleide technici. Vetimon is daarmee het verlengstuk van bouwbedrijven, aannemers, interieurbouwers en elektrotechnische bedrijven. Juist die manier van werken, het ondersteunen van een diversiteit aan bedrijven, sluit heel goed aan bij hoe Javelin graag werkt. Ondersteunen wanneer en waar bedrijven dat het hardst nodig hebben, maar dan op gebied van ICT.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner voor u betekenen?

Als regionale ICT Partner fungeert Javelin als klankbord voor een grote hoeveelheid organisaties, onder andere in de regio Helmond. Ons belangrijkste doel is het bieden van totale ondersteuning voor de ICT binnen uw bedrijf, maar met name ook willen wij een rol tot ontzorgen vervullen. Wij zijn tevreden als u geen omkijken meer heeft naar netwerkbeveiliging, systeembeheer, bedrijfstelefonie en printers van de zaak. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u als organisatie nooit te veel betaalt voor onnodige licenties en bijvoorbeeld hardware.

Pluspunten van Systeembeheer in Helmond door Javelin ICT

  • + U bespaart kosten en weet precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • + U bent gegarandeerd van beveiligde en stabiele systemen
  • + U bespaart tijd en kunt zich richten op uw eigen business
  • + U heeft een partner die de ICT-markt nauwlettend in de gaten houdt en voor u relevante ontwikkelingen met u communiceert en implementeert

Klanten in Helmond

Vetimon

Voor Vetimon ligt de focus op serverbeheer, het bieden van betrouwbare hosting en een sterke online backup oplossing.

systeembeheerhostingonline-backup

Meer lezen »