Javelin ICT is sinds 2000 actief als ICT-partner in Eindhoven, gevestigd op het terrein van de TU Eindhoven. En dat alles is niet voor niets. Brainport Regio Eindhoven is de plek bij uitstek voor een partij die op het snijpunt van nieuwe technologie functioneert. En dat doen we voor een groot aantal leuke, heel diverse klanten in de regio. We werken voor kleine, lokale partijen, maar ook voor grotere clubs met meerdere vestigingen. Een goed voorbeeld van zo’n partij met meerdere vestigingen in Eindhoven is Dierenopvang de Doornakker, onderdeel van de Dierenbescherming.

Wat betekent Javelin ICT in Eindhoven voor Dierenopvang de Doornakker?

Dierenopvang de Doornakker is onderdeel van de Dierenbescherming en verzorgt op jaarbasis de opvang van meer dan 800 dieren, waarna alles gedaan wordt om een nieuw thuis voor de dieren te vinden. En dat daar sterk behoefte aan is bewijst het feit dat de organisaties ondertussen 300 medewerkers telt die werkzaam zijn in 15 vestigingen. En daar komt de ondersteuning van Javelin goed van pas. Met name VoIP telefonie, maar ook printer-support, serverbeheer en werkplekbeheer zijn belangrijke aspecten geworden in de aansturing van de steeds groter wordende dierenopvang. Iets waar Javelin maar al te graag aan meewerkt!

Wat kan Javelin als ICT-partner in Eindhoven voor u betekenen?

Javelin als automatiseringspartner aan uw zijde betekent een volwaardige, full-service ICT partner tot uw dienst. Dit houdt in dat alles wat ICT betreft binnen uw organisatie de ondersteuning van Javelin geniet. In andere woorden zorgen wij ervoor dat uw ICT-infrastructuur in top-vorm is en meegaat met de standaarden in de markt. Dus of het nu uw bedrijfstelefonie, printers, bedrijfsnetwerk, backup van gegevens of de beveiliging van uw informatie betreft, Javelin zit er bovenop.

Pluspunten van Systeembeheer in Eindhoven door Javelin ICT

  • + U bespaart tijd, en kunt zich richten op uw eigen business
  • + Uw systemen zijn ten alle tijden goed beveiligd en stabiel
  • + U bespaart kosten, en weet precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • + U heeft een partner die de ICT-markt nauwlettend in de gaten houdt en voor u relevante ontwikkelingen met u communiceert en implementeert

Klanten in Eindhoven

Business School Notenboom

Dankzij de slimme ICT-oplossingen van Javelin ICT kunnen de studenten van Business School Notenboom het beste uit zichzelf halen.

wifionline-werkplekvoip-telefonieprinter

Meer lezen »

DeltaPatents

Online werken in een veilige werkomgeving is voor DeltaPatents belangrijk. Javelin ICT faciliteert het.

systeembeheeronline-werkplek

Meer lezen »

Tax Globalizers

Voor Tax Globalizers is het belangrijk om een betrouwbare ICT partner te hebben waar de organisatie van opaan kan. Javelin ICT zit om de hoek en heeft Tax Globalizers nog nooit teleurgesteld.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Dariuz

Om Dariuz' web-based systeem tot een succesverhaal te maken, wordt onder andere ondersteuning geboden middels hosting, server support en online backup

systeembeheerhostingonline-backup

Meer lezen »

Dierenopvangcentrum De Doornakker

Voor Dierenopvangcentrum De Doornakker is goed bereikbaar zijn essentieel. Javelin ICT verzorgt om die reden betrouwbare VoIP telefonie.

systeembeheerhostingonline-backupprintervoip-telefonie

Meer lezen »