Vanuit onze thuisbasis in Eindhoven verzorgen de ICT-experts van Javelin ICT al vanaf 2000 diensten op het gebied van ICT. Javelin ICT is gevestigd op het terrein van de TU Eindhoven. Brainport Regio Eindhoven is dé plek bij uitstek voor een partij die op het snijpunt van nieuwe technologie functioneert. Dit doen wij voor veel leuke en diverse klanten in de regio, waaronder zowel kleine, lokale partijen als grote clubs met meerdere vestigingen.

Wat betekent Javelin ICT als automatiseringspartner in Eindhoven voor u?

Als automatiseringspartner en systeembeheerder in Eindhoven zijn wij een volwaardige, full-service ICT-partner die altijd tot uw dienst staat. Wij zorgen ervoor dat uw ICT-infrastructuur geheel in topvorm is en dat u gebruik kunt maken van een compleet spectrum aan ICT-diensten. U kunt er zelf voor kiezen of wij alleen een adviserende of uitvoerende rol bekleden of dat u juist het complete ICT-systeembeheer uit handen wilt geven.

Javelin ICT in Eindhoven voor Dierenopvang de Doornakker

Dierenopvang de Doornakker, onderdeel van de Dierenbescherming, is een goed voorbeeld van een grote partij met meerdere vestigingen. Op jaarbasis verzorgen zij de opvang van meer dan 800 dieren. Daarnaast doen zij er alles aan om een geschikt nieuw huis te vinden voor deze dieren. De ondersteuning van Javelin ICT komt goed van pas, omdat bij Dierenopvang de Doornakker ondertussen 300 medewerkers werkzaam zijn, verdeeld over 15 vestigingen. Javelin ICT biedt de steeds groter wordende dierenopvang met name ondersteuning in VoIP telefonie, printer-support, serverbeheer en werkplekbeheer

Schakel Javelin ICT in voor systeembeheer Eindhoven

Met alle vragen op het gebied van ICT kunt u altijd terecht bij Javelin ICT. Bovendien maken wij duidelijke afspraken, houden wij leveranciers goed in de gaten en springen wij in op elke mogelijkheid die er bestaat om kosten-efficiënter te werk te gaan. Wilt u graag uw wensen met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met de ICT-professionals in Eindhoven. Wij gaan dan graag samen op zoek naar een passende ICT-oplossing voor uw organisatie.

Voordelen van Systeembeheer in Eindhoven door Javelin ICT

  • Doordat u tijd bespaart kunt u zich richten op uw eigen corebusiness
  • U heeft waardevolle ICT-kennis in huis, zonder dat u hiervoor iemand hoeft aan te nemen
  • U beschikt altijd over goed beveiligde en stabiele systemen
  • U bespaart geld en weet precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • Wij als ICT-partner houden de ICT-markt nauwlettend in de gaten en implementeren relevante ontwikkelingen in uw organisatie

Klanten in Eindhoven

Business School Notenboom

Dankzij de slimme ICT-oplossingen van Javelin ICT kunnen de studenten van Business School Notenboom het beste uit zichzelf halen.

wifionline-werkplekvoip-telefonieprinter

Meer lezen »

DeltaPatents

Online werken in een veilige werkomgeving is voor DeltaPatents belangrijk. Javelin ICT faciliteert het.

systeembeheeronline-werkplek

Meer lezen »

Tax Globalizers

Voor Tax Globalizers is het belangrijk om een betrouwbare ICT partner te hebben waar de organisatie van opaan kan. Javelin ICT zit om de hoek en heeft Tax Globalizers nog nooit teleurgesteld.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Dariuz

Om Dariuz' web-based systeem tot een succesverhaal te maken, wordt onder andere ondersteuning geboden middels hosting, server support en online backup

systeembeheerhostingonline-backup

Meer lezen »

Dierenopvangcentrum De Doornakker

Voor Dierenopvangcentrum De Doornakker is goed bereikbaar zijn essentieel. Javelin ICT verzorgt om die reden betrouwbare VoIP telefonie.

systeembeheerhostingonline-backupprintervoip-telefonie

Meer lezen »