Als ICT partner ondersteunt Javelin een aantal klanten gevestigd in Den Bosch. Vanwege de korte reistijd vanuit Eindhoven zijn we snel aanwezig als het nodig is om ter plaatse ondersteuning te bieden, wel zo prettig.

Een Betrouwbare ICT-partner in Den Bosch

Of het nu gaat om systeembeheer, VoIP telefonie of de aanschaf van nieuwe bedrijfsprinters, Javelin is altijd in de buurt. Wij werken dan ook voor een aantal zeer diverse klanten in de omgeving van Den Bosch, simpelweg omdat ICT altijd nodig is, en ondersteuning op dit gebied daardoor ook altijd welkom is!

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner in Den Bosch voor u betekenen?

Als ICT partner bedient Javelin in de regio van Den Bosch diverse klanten. Vaak is het belangrijkste oogpunt van die samenwerking met klanten om te ontzorgen. Alles wat ICT betreft binnen de organisatie, of het nu gaat om systeembeheer, het netwerk, de online backup-capaciteit of de bedrijfstelefonie, het moet onze zorg worden. Wij nemen namelijk deze zorgen graag bij u als organisatie uit handen, simpelweg om ervoor te zorgen dat u zich organisatie-breed op uw eigen business kan richten.

Pluspunten van Systeembeheer in Den Bosch door Javelin ICT:

  • + U bespaart kosten, en weet precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • + U bent gegarandeerd van beveiligde en stabiele systemen
  • + U bespaart tijd, en kunt zich richten op uw eigen business
  • + U heeft een partner die de ICT-markt nauwlettend in de gaten houdt en voor u relevante ontwikkelingen met u communiceert en implementeert

Klanten in Den Bosch

Marga Sfeervuren

Sfeer toevoegen aan de huiselijke omgeving, daar is Marga Sfeervuren goed in. Javelin ICT is voor Marga Sfeervuren een ideale no-nonsense ICT partner.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »