In Breda is Javelin ICT actief als ICT-partner voor diverse bedrijven. Tegenwoordig kunnen wij veel ICT-werkzaamheden op afstand verzorgen, maar mocht er ondersteuning ter plekke nodig zijn is het natuurlijk prettig om hier zo snel in te kunnen voorzien. Doordat wij vaak al binnen een uur op locatie in Breda kunnen zijn, kunnen wij u garanderen van een snelle en persoonlijke service. Zo blijft uw ICT-infrastructuur altijd in topconditie!

Uw betrouwbare ICT-partner in Breda

Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT-partner in regio Breda? Javelin ICT is als systeembeheerder en automatiseringspartner in Breda een full-service en volwaardige ICT-partner die altijd voor u klaar staat. Wilt u uw dienstverlening naar een hoger niveau tillen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de best mogelijke ICT-oplossingen die hieraan bijdragen. Met Javelin ICT heeft u echte ICT-experts in huis, waardoor u niet speciaal personeel in dienst hoeft te nemen voor ICT-werkzaamheden.

Wat betekent Javelin ICT als ICT-partner voor Van Nuenen Verger en Vullings advocaten?

In 2011 begonnen Michelle Verger en Eefje van Nuenen een eigen advocatenpraktijk en in 2014 werd daar Renske Vullings als versterking aan toegevoegd. Van Nuenen Verger en Vullings advocaten was ontstaan, een organisatie die zich net als Javelin kenmerkt door een vooruitstrevende en jonge houding. Daarnaast ligt de focus ook op laagdrempeligheid, want iedereen moet aan kunnen kloppen met vragen op gebied van jeugd-, straf- of familierecht. Net zoals bij Javelin altijd aangeklopt kan worden met vragen omtrent algemeen systeembeheer, netwerkbeheer of VoIP telefonie. Misschien daarom wel dat dit een Bredase relatie is die Javelin graag koestert.

Schakel Javelin ICT in als automatiseringspartner in Breda

Javelin ICT zorgt ervoor dat u altijd van een compleet spectrum aan ICT-diensten gebruik kunt maken, zodat uw ICT-infrastructuur altijd in topvorm is. Door uw specifieke wensen en situatie door te nemen, kunnen wij op basis hiervan een adviserende rol of uitvoerende rol bekleden. Het is maar net wat u het liefste wilt. Het liefst zo min mogelijk omkijken hebben naar uw ICT? Dan kunt u natuurlijk ook het gehele ICT-systeembeheer aan ons overdragen. Wilt u graag uw wensen met onze ICT-professionals bespreken? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. In een gesprek gaan wij dan graag samen met u op zoek naar passende ICT-oplossingen voor uw bedrijf.

Voordelen van Systeembeheer in Breda door Javelin ICT

  • Wij bieden ICT-oplossingen die uw corebusiness sterk ondersteunen
  • Wij garanderen goed beveiligde en stabiele systemen
  • Javelin werkt met een vast maandelijks tarief, waardoor u precies weet hoe hoog uw ICT-uitgaven zijn
  • Doordat wij al het ICT-gerelateerde werk overnemen, bespaart u een hoop tijd
  • Als ICT-partner houden wij de ICT-markt continu in de gaten, waardoor relevante ontwikkelingen snel kunnen worden geïmplementeerd

Klanten in Breda

Van Nuenen Verger en Vullings Advocaten

Van Nuenen Verger en Vullings Advocaten werkt graag samen met Javelin ICT, vanwege de overeenkomstige jonge en gedreven bedrijfsculturen. De click is erg groot en de samenwerking daardoor erg fijn.

systeembeheeronline-werkplek

Meer lezen »

De Breed & Partners

Als Management-consultant vertrouwt De Breed & Partners op een betrouwbare en stabiele ICT-infrastructuur. Een wens die Javelin ICT maar al te graag vervult.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »