Breda is om de hoek voor Javelin, wat belangrijk is voor een ICT-partner die persoonlijke, snelle service biedt. Als er ondersteuning nodig is waarbij we ter plekke moeten zijn, willen we dat zo snel en prettig mogelijk laten gebeuren voor de klant. Zo kunnen we garanderen dat de ICT-infrastructuur bij onze klanten altijd in topvorm draait.

Een betrouwbare ICT-partner in Breda

In Breda zijn we actief als ICT-partner voor een diversiteit aan bedrijven. Zo werken we al jaren voor De Breed & Partners, maar gaan we ook graag aan de slag voor jongere bedrijven zoals Van Neunen Verger en Vullings advocaten.

Wat betekent Javelin als ICT -partner in Breda voor Van Nuenen Verger en Vullings advocaten?

Eefje van Nuenen en Michelle Verger begonnen in 2011 hun advocatenpraktijk om daar begin 2014 versterking van Renske Vullings aan toe te voegen; Van Nuenen Verger en Vullings advocaten is een feit. Net als Javelin een organisatie die zich kenmerkt door een jonge en vooruitstrevende houding, maar ook een focus op laagdrempeligheid. Iedereen moet aan kunnen kloppen met vragen omtrent familierecht, strafrecht of jeugdrecht. Net zoals er bij ons altijd aangeklopt kan worden met vragen over netwerkbeheer, VoIP telefonie en algemeen systeembeheer. Misschien wel om die reden, een Bredase relatie die Javelin maar al te graag koestert.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner voor u betekenen?

Javelin ondersteunt als ICT partner haar klanten op een diversiteit aan vlakken. Of het nu gaat om bedrijfstelefonie, de beveiliging van het netwerk, het uitvoeren van betrouwbaar systeembeheer of het beheren van software-licenties. Raakvlak van al deze taken is het streven van Javelin om u compleet te ontzorgen als het om ICT gaat. Door volledig ICT beheer uit te voeren kunnen onze klanten zich richten op wat echt belangrijk is; hun eigen business.

Pluspunten van Systeembeheer in Breda door Javelin ICT

  • + U weet precies wat ICT u kost. Javelin werkt namelijk met een maandelijks tarief, wel zo transparant
  • + Uw systemen zijn ten alle tijden goed beveiligd en stabiel
  • + U bespaart een hoop tijd, Javelin vangt al het aan ICT gerelateerde werk van u op
  • + U heeft een partner die de ICT-markt nauwlettend in de gaten houdt en voor u relevante ontwikkelingen met u communiceert en implementeert

Klanten in Breda

Van Nuenen Verger en Vullings Advocaten

Van Nuenen Verger en Vullings Advocaten werkt graag samen met Javelin ICT, vanwege de overeenkomstige jonge en gedreven bedrijfsculturen. De click is erg groot en de samenwerking daardoor erg fijn.

systeembeheeronline-werkplek

Meer lezen »

De Breed & Partners

Als Management-consultant vertrouwt De Breed & Partners op een betrouwbare en stabiele ICT-infrastructuur. Een wens die Javelin ICT maar al te graag vervult.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »