Als ICT-partner ondersteunt Javelin vanuit de uitvalsbasis in Eindhoven diverse Brabantse bedrijven. We bedienen niet alleen kleine lokale klanten, maar zijn ook ICT-partner van grote organisaties met vestigingen in heel Brabant. Vanwege onze locatie kunnen wij snel ter plekke zijn bij onze Brabantse klanten. Hierdoor kunnen wij als ICT-partner in Eindhoven een persoonlijke en snelle service garanderen.

Een betrouwbare ICT-partner in Brabant

In Brabant zorgen wij ervoor dat de ICT-infrastructuur van iedere klant op ieder moment werkt. Of het nou gaat om de realisatie van honderden werkplekken, de aanleg van een nieuw bedrijfsnetwerk, de aanschaf van nieuwe bedrijfsprinters of systeembeheer, onze ICT-experts zijn altijd bij u in de buurt. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ICT uw bedrijfsvoering moet ondersteunen.

Javelin ICT in Brabant voor Bibliotheek de Kempen

Een voorbeeld van een fijne samenwerking is die met onze klant Bibliotheek de Kempen. Zij hebben bibliotheken in de gemeenten Bergeijk, Valkenswaard, Oirschot en Bladel. ICT is anno nu niet meer weg te denken in bibliotheken. Een goed werkend informatiesysteem is namelijk cruciaal om overzicht te behouden over boeken in eigen vestigingen, andere vestigingen en in het bezit van klanten. Om de gehele ICT-infrastructuur soepel te laten verlopen, verzorgt Javelin ICT een totaaldienstverlening op het gebied van ICT. Denk hierbij bijvoorbeeld aan VoIP telefonie, anti-spam & anti-virus, online backups, netwerkbeheer en werkplek-beheer.

Wat kan Javelin ICT als automatiseringspartner in Brabant voor u betekenen?

Als uw ICT-partner in Brabant kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van automatisering en ICT. Dit betekent dat onze experts met waardevolle ICT-kennis alle ICT-gerelateerde werkzaamheden voor u uit handen kunnen nemen. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij uw ICT, zodat u zich volledig kunt focussen op uw corebusiness. Heeft u slechts tijdelijk expertise nodig op het gebied van ICT? Ook hiervoor zijn onze ICT-experts in Brabant u graag van dienst.

Pluspunten van Systeembeheer in Brabant door Javelin ICT

  • U kunt zich richten op uw corebusiness omdat u tijd bespaart
  • U bespaart kosten en weet precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • Al uw systemen zijn te allen tijde goed beveiligd en stabiel
  • Geen zorgen meer over ICT-werkzaamheden
  • Uw ICT-infrastructuur blijft altijd in topconditie
  • Als ICT-partner communiceren en implementeren wij relevante ontwikkelingen op ICT-gebied

Klanten in Brabant

Bibliotheek de Kempen

Voor meerdere vestigingen van Bibliotheek de Kempen wordt complete ICT-ondersteuning geboden. Van netwerkbeheer tot telefonie en van monitoring tot online backup.

systeembeheernetwerkbeheeronline-backupvoip-telefonie

Meer lezen »

Da Vinci Kliniek

Door de mate van innovativiteit op medisch gebied vereist de Da Vinci Kliniek een even zo hoogwaardige ICT-infrastructuur. Met name samenspel tussen Apple en Windows bleek een interessante uitdaging, …

cloudvoip-telefonie

Meer lezen »