Al sinds 2000 is Javelin actief als ICT-partner voor een diversiteit aan Brabantse bedrijven. Vanuit onze uitvalsbasis in Eindhoven bedienen we kleine lokale klanten, maar ook organisaties met vestigingen in heel Brabant. Als ICT partner zijn wij nou eenmaal graag in de buurt, dus ook voor die partijen kunnen wij snelle, persoonlijke service garanderen. Een goed voorbeeld van een samenwerking die bewijst dat dit zijn vruchten afwerpt, is Bibliotheek de Kempen. Met bibliotheken in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Valkenswaard en Oirschot een partij die zich met recht Brabants kan noemen.

Wat doet Javelin ICT in Brabant voor Bibliotheek de Kempen?

Anno 2018 zitten bibliotheken vol met ICT. Om ten alle tijden het overzicht te hebben over boeken in de eigen, maar ook andere vestigingen, dan wel in bezit van klanten, is een goed werkend informatiesysteem nodig. Om dit alles soepel te laten verlopen verzorgt Javelin ICT onder andere netwerkbeheer, online backups, anti-spam & anti-virus, werkplek-beheer en VoIP telefonie. Totaaldienstverlening op het gebied van ICT, zou je gerust kunnen zeggen.

Wat kan Javelin ICT-partner in Brabant voor u betekenen?

Javelin ziet zich als ICT-partner als verlengstuk van uw organisatie. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen dat het voor u prettig en belangrijk is om uw ICT op een zorgeloze, betrouwbare manier uit te besteden. Op die manier bent u er niet alleen van verzekerd dat uw ICT-infrastructuur geheel up-to-date is en stabiel draait, ook wordt ervoor gezorgd dat dit tegen de scherpste kosten kan gebeuren. Wij houden leveranciers in de gaten, maken afspraken en springen in op elke mogelijkheid die er bestaat om kosten-effici├źnter te werk te gaan. Ook dat is Javelin.

Pluspunten van Systeembeheer in Brabant door Javelin ICT

  • + U bespaart tijd, en kunt zich richten op uw eigen business
  • + Uw systemen zijn ten alle tijden goed beveiligd en stabiel
  • + U bespaart kosten, en weet precies hoeveel u elke maand kwijt bent
  • + U heeft een partner die de ICT-markt nauwlettend in de gaten houdt en voor u relevante ontwikkelingen met u communiceert en implementeert

Klanten in Brabant

Bibliotheek de Kempen

Voor meerdere vestigingen van Bibliotheek de Kempen wordt complete ICT-ondersteuning geboden. Van netwerkbeheer tot telefonie en van monitoring tot online backup.

systeembeheernetwerkbeheeronline-backupvoip-telefonie

Meer lezen »

Da Vinci Kliniek

Door de mate van innovativiteit op medisch gebied vereist de Da Vinci Kliniek een even zo hoogwaardige ICT-infrastructuur. Met name samenspel tussen Apple en Windows bleek een interessante uitdaging, …

cloudvoip-telefonie

Meer lezen »