Bent u gevestigd in de regio Best en zoekt u een ICT-partner die uw ICT-beleid kan optimaliseren? Dan kan Javelin ICT u hierbij helpen. Als ICT-dienstverlener bestaan wij uit een hecht team van ICT-experts die dagelijks bezig zijn om ICT-oplossingen te realiseren die ingezet worden om de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren. Met Javelin ICT als uw ICT-partner in Best haalt u actuele ICT-kennis in huis, zonder dat u een eigen ICT-afdeling nodig heeft. Dit heeft als voordeel dat u zich optimaal kunt richten op uw corebusiness, terwijl wij van uw ICT onze corebusiness maken.

Een betrouwbare ICT-partner in Best

Javelin ICT is gevestigd op het terrein van de TU Eindhoven, dit betekent dat wij binnen 20 minuten bij u in Best op locatie kunnen zijn. Hoewel wij tegenwoordig een groot aantal zaken op afstand kunnen monitoren en bijsturen, is dit voor veel ondernemers een hele geruststelling, zeker als bijvoorbeeld uw productieproces afhankelijk is van ICT. Daarnaast kunt u verwachten dat de ICT-professionals van Javelin ICT voor u klaar staan met (gevraagd en ongevraagd) advies op het gebied van ICT en om innovatieve ICT-oplossingen voor u te implementeren en te onderhouden.

Uw ICT uit handen geven aan Javelin ICT

U kunt er in de regio Best voor kiezen om uw volledige ICT-beheer uit handen te geven aan Javelin ICT. Wij zorgen er in dat geval voor een vast bedrag per maand voor dat uw netwerk in topconditie verkeert en ondersteunen u met adequaat systeembeheer. Wat onze dienstverlening precies voor u inhoudt bepaalt u (in overleg) helemaal zelf. Bijkomend voordeel is dat uw kosten aan ICT op dat moment in één klap overzichtelijk en beheersbaar worden.

Pluspunten van ICT-beheer in Best door Javelin ICT:

  • + Voor een vast bedrag per maand al uw ICT geregeld
  • + Altijd beschikking over up-to-date ICT-kennis
  • + Binnen 20 minuten ondersteuning op locatie
  • + ICT-oplossingen die uw corebusiness optimaal ondersteunen