Wanneer u op zoek bent naar een ICT-expert in de regio Best die alle ICT-werkzaamheden voor u uit handen kan nemen, bent u bij Javelin ICT aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ICT-professionals die dagelijks bezig zijn met het realiseren van ICT-oplossingen, om zo de bedrijfsvoering van klanten te optimaliseren. Doordat wij gevestigd zijn in Eindhoven, kunnen wij al binnen een half uur bij u aanwezig zijn. Hiermee kunnen wij een snelle en persoonlijke service garanderen.

Een betrouwbare ICT-partner in Best

Javelin ziet zich als ICT-partner als verlengstuk van uw organisatie. Wij weten hoe prettig en belangrijk het voor u is om ICT op een zorgeloze en betrouwbare manier uit te besteden. Zo bent u bij Javelin ICT niet alleen verzekerd van een ICT-infrastructuur die geheel up-to-date is en stabiel draait, maar ook dat dit tegen scherpe kosten gedaan kan worden. Leveranciers houden wij in de gaten, we maken duidelijke afspraken en mocht er zich een mogelijkheid voordoen om kosten-efficiënter te werk te gaan, springen wij daar gelijk op in. Ook dat is Javelin.

Wat kan Javelin voor u betekenen als automatiseringspartner?

Als regionale ICT-partner fungeert Javelin ICT als klankbord voor een grote hoeveelheid organisaties. Het bieden van totale ondersteuning voor de ICT binnen uw bedrijf is ons belangrijkste doel. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. Wilt u liever geen omkijken meer hebben naar bijvoorbeeld systeembeheer, bedrijfstelefonie en netwerkbeveiliging? Dan helpen onze ICT-experts u daar graag bij. Ook voor kleine vraagstukken op ICT-gebied bent u bij Javelin ICT aan het juiste adres. Wij denken graag proactief met u mee over de mogelijkheden die ICT voor uw organisatie biedt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er niet onnodig geld wordt besteed aan licenties en bijvoorbeeld hardware.

Pluspunten van Systeembeheer in Best door Javelin ICT

  • U heeft altijd beschikking over up-to-date ICT-kennis
  • Voor een vast bedrag per maand zijn alle ICT-werkzaamheden geregeld
  • Binnen een half uur ondersteuning op locatie
  • Altijd gegarandeerd van beveiligde en stabiele systemen
  • U bespaart tijd waardoor u zich kunt richten op uw eigen business
  • Als ICT-partner communiceren en implementeren wij relevante ontwikkelingen