Javelin is een dynamische dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. Vanuit het hart van de slimste regio van de wereld bieden wij onze klanten innovatieve oplossingen op het gebied van ICT-beheer, netwerkbeheer, systeembeheer, monitoring, ICT infrastructuur, online werkplekken en VoIP telefonie. Ook bouwen wij maatwerk softwareoplossingen, kunnen wij u helpen met koppelingen en u voorzien van Business Intelligence.

Jasper van Minos – Eigenaar

Onze klanten kunnen rekenen op gedegen advies. Om u goed te kunnen adviseren willen we eerst weten wat uw wensen zijn en voor welke uitdagingen uw organisatie staat. Dit combineren we met onze kennis van ICT om tot een passende oplossing voor uw organisatie te komen. Wanneer nodig voeren we eerst een inventarisatie uit voordat we met een gemotiveerd advies komen. Onze diensten zijn erop gericht om binnen uw organisatie meer mogelijk te maken.

Hiervoor levert Javelin ICT Eindhoven krachtige stabiele ICT oplossingen, in samenwerking met gerenommeerde business partners zoals Microsoft,HP Enterprise, Cisco en Bitdefender. Samen met deze en andere partners zorgt Javelin ervoor dat u over een betrouwbare ICT infrastructuur beschikt, voorzien van de jongste technologie. Door actief in te spelen op veranderingen in de markt kan Javelin u maximaal ondersteunen bij alle ICT vraagstukken binnen uw organisatie. Javelin kan u op die manier helpen om met de beschikbare middelen efficiënter te werken. Zo stelt Javelin u in staat uw positie in de markt te versterken. Door onze persoonlijke aanpak zijn we in staat een goed inzicht in uw bedrijf te krijgen. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen en u op maat adviseren.

Zo wordt Javelin uw kennis in ICT.