Steeds meer softwareontwikkelaars gaan hun applicatie als service aanbieden. Dit vraagt om de meest stabiele hostingoplossing. U wilt dat uw klanten altijd toegang hebben tot uw dienst. Met de hostingoplossingen van Javelin kunt u ze dit garanderen. Daarnaast is het natuurlijk voor u van belang dat het een schaalbare oplossing betreft.

Een nieuwe klant moet eenvoudig en snel van uw dienst gebruik moeten kunnen maken. Dit kan Javelin ú garanderen.

Javelin ondersteund Split-Vision met betrouwbare hosting

Split-Vision is met hun product iControler toonaangevend qua beheer van organisatiegegevens en informatiebeheer. iControler is een gehoste applicatie die door een groot aantal overheden gebruikt wordt. Logisch dat Split-Vision een betrouwbare hostingpartner zocht. Voor haar klanten zijn de producten van Split-Vision essentieel binnen de organisatie. Een falende ICT infrastructuur kan dus verstrekkende gevolgen hebben. Klanten stellen dus terecht hoge eisen aan Split-Vision. Ook groeit het aantal gebruikers van de diensten van Split-Vision sterk. Logisch dat zij een partner zochten die niet alleen een zeer betrouwbare hostingpartner is maar daarnaast ook de noodzakelijke flexibiliteit kan bieden en ook op strategisch niveau mee kan denken. Daarom kwamen zij bij Javelin uit. De oplossing van Javelin garandeert optimale bereikbaarheid van de dienst met het gewenste veiligheidsniveau en is daarnaast toegerust om adequaat te kunnen reageren op een groeiende capaciteitsvraag.

U geeft uw zorgen over de software in uw organisatie uit handen
U bent verzekerd van een veilige, efficiënte oplossing met goede service
U betaalt een vast maandbedrag voor alleen díe oplossingen die u gebruikt
U hebt de beschikking over de meest geavanceerde IT-oplossingen
U bespaart tijd en het levert u gemak en betrouwbaarheid

Software online is er voor elk budget. U betaalt alleen een maandelijks bedrag achteraf voor het gebruik van de dienst. U hoeft dus niet te investeren in software. Zo zijn uw IT-kosten voorspelbaar en overzichtelijk.