Na een hoop kritiek te hebben ontvangen op gedane aanpassingen aan iWorks, gaat Apple haar kantoorsoftware wederom aanpassen. Gebruikers klaagden over het feit dat het aantal functies dat in de nieuwe versie werd geschrapt wat rigoureus was. Apple geeft nu aan die kritiek te begrijpen en een aantal functies met terugwerkende kracht te zullen herstellen. Het gaat in totaal om een achttien tal functies in onder andere Pages, Keynote en Numbers die hersteld zullen worden. De update staat voor mei 2014 op de planning.

Gebruikers van de kantoorsuite die niet een dergelijk lange periode kunnen wachten, kunnen voor nu terugschakelen naar de iWorks-versie van 2009, met een simpele muisklik. Wel moeten gebruikers die deze tussenoplossing kiezen, ermee rekening houden dat bestanden niet ten alle tijden uitwisselbaar zullen zijn met de nieuwe versie van het pakket met kantoor-programmatuur.

Apple-beheer op maat

Wordt er binnen uw organisatie gebruik gemaakt van iWorks en bent u benieuwd naar oplossingen voor ontstane problemen? Of heeft u andere algemene vragen over ondersteuning van Apple-producten binnen uw organisatie? Bekijk onze pagina over Apple-ondersteuning binnen het bedrijfsleven.

Ook voor andere vragen kunt u gerust contact opnemen met een ICT expert van Javelin ICT.