Wij zijn trots om te kunnen melden dat we voor Javelin ICT na het ISO 27001 certificaat, ook het NEN 7510 certificaat hebben behaald! Met deze twee certificeringen op zak laten wij zien dat we de dataveiligheid van zowel onze klanten in de zorg, als van onszelf hoog in het vaandel hebben staan en dat informatiebeveiliging op een structurele en aantoonbare manier is geborgd.

Wat is NEN 7510?

De NEN 7510 norm is een norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Omdat in de zorg regelmatig gevoelige gegevens van patiënten worden uitgewisseld, is informatiebeveiliging in deze sector essentieel. Wanneer een bedrijf in het bezit is van een NEN 7510 certificaat, wordt aangetoond dat zorgvuldig, verantwoord en vertrouwelijk wordt omgegaan met privacygevoelige gegevens van patiënten of cliënten.

Doordat Javelin ICT nu beschikt over een NEN 7510 certificaat, kunnen we dus verzekeren dat gevoelige informatie bij ons altijd beschermd is en laten we zien dat we oog hebben voor de speciale behoeftes die zorginstellingen op dit gebied hebben. Hiermee kunnen we dus gerust zeggen dat wij een betrouwbare partner voor al onze klanten zijn!

Javelin ICT als uw ICT-partner

Als ICT-partner biedt Javelin ICT een ruim aanbod aan ICT-oplossingen op gebieden als netwerkbeheer, systeembeheer, ICT-infrastructuur en algemene ICT-dienstverlening. Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT-partner of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Javelin ICT helpt u graag bij al uw wensen en vragen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het online contactformulier op onze website in te vullen of te bellen naar 040 – 850 3000. Gezamenlijk kijken we naar welke strategie het beste past bij uw wensen en toekomstvisie.