Menig bedrijf is inmiddels overgestapt naar het werken in de cloud en maakt daarbij gebruik van verschillende webapplicaties. Dit maakt het mogelijk dat medewerkers onafhankelijk van hun locatie kunnen werken, doorgaans is een moderne browser en een goede internetverbinding hiervoor voldoende. Bij veel bedrijven gaat het zelf hosten van webapplicaties echter niet zonder slag of stoot. Wanneer servers niet goed onderhouden worden, ontstaat het probleem dat de webapplicaties langzaam worden, of zelfs uitvallen. Managed hosting biedt in dit geval vaak uitkomst.

Werken in de cloud

Werken in de cloud is voor steeds meer bedrijven dé manier van werken. Dit geeft medewerkers immers de mogelijkheid om locatieonafhankelijk te werken en gemakkelijk bestanden uit te wisselen. Software draait hierbij op een server en is daardoor onafhankelijk van locatie of device te benaderen. Daarnaast gebeurt de online back-up van belangrijke gegevens hierbij vaak automatisch, waardoor uw gegevens altijd veilig zijn opgeborgen in de cloud. Toch kan het ook misgaan. Zo kan het zijn dat uw bedrijf snel groeit en dat het onderhoud aan de applicaties en servers u hierdoor boven het hoofd begint te groeien. Omdat uw ICT-infrastructuur belangrijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering, is een betrouwbare ICT-partner op dat moment onmisbaar.

Managed hosting: proactief beheer van uw applicaties

Vaak is onderhoud van de ICT-infrastructuur geen kernactiviteit binnen uw bedrijf en heeft u hier het liefst zo min mogelijk omkijken naar, in dit geval is managed hosting een goede oplossing. Met managed hosting nemen wij, als uw hosting-partner, verscheidene zaken op het gebied van ICT-beheer voor u uit handen. Wij zorgen voor het beheer van de hardware, beheer van de benodigde software, beheer van de database én voor een beveiligde werkomgeving. Wij zijn hierbij verantwoordelijk voor optimale prestaties van uw webapplicaties en verhelpen problemen vaak voordat de gebruiker het daadwerkelijk doorheeft. Op deze manier kunnen uw werknemers altijd optimaal gebruik maken van kritische software en is uw bedrijfsvoering op dit vlak gegarandeerd.

Managed hosting van Javelin ICT

Managed hosting van Javelin ICT is dé totaaloplossing op het gebied van hosting. Als uw hosting-partner nemen wij al het serverbeheer, websitebeheer of applicatiebeheer voor u uit handen. Vanzelfsprekend wordt alles aangepast naar uw specifieke wensen, zodat het systeem optimaal op uw bedrijfsvoering is afgestemd. Op deze manier heeft u meer tijd om bezig te zijn met uw corebusiness, terwijl Javelin ICT zorgt voor een optimale ondersteuning van uw ICT-infrastructuur. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van managed hosting voor uw specifieke situatie.