De dagen dat ICT-beheer enkel bestond uit het onderhouden van de ICT-infrastructuur zijn voorbij. Uit een rondvraag onder 115 ICT-beslissers blijkt namelijk dat 40% van hen een toenemende rol van de ICT-infrastructuur cruciaal acht voor winstgroei. In veel organisaties zijn Bring Your Own Device (BYOD), de online werkplek en het kunnen houden van videogesprekken inmiddels al ingeburgerd. Wat veel mensen echter niet beseffen is dat al deze toepassingen vragen om proactief ICT-beheer en een ICT-infrastructuur die in topconditie verkeert.

The connected enterprise

Organisaties willen tegenwoordig in vergaande mate in contact staan met hun klanten, medewerkers en partners. Om dit te bewerkstelligen wordt steeds vaker gekozen voor automatisering en slimme ICT-oplossingen. Neem bijvoorbeeld de online werkplek, met deze slimme ICT-oplossing kunnen medewerkers altijd bij bedrijfskritische applicaties ongeacht hun locatie, de gebruikte hardware, en het gebruikte besturingssysteem. Daarnaast wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van private cloud storage om medewerkers te allen tijde toegang te geven tot bedrijfsbestanden. Beide ICT-oplossingen kunnen leiden tot een verhoogde arbeidsproductiviteit, mits deze op een goede manier geïmplementeerd worden.

Javelin ICT uw specialist?

Javelin ICT is als ICT-partner voor het MKB verantwoordelijk voor het ICT-beheer van veel moderne organisaties. Voor deze organisaties zorgen wij dat de ICT-infrastructuur in topconditie is en denken wij mee over slimme ICT-oplossingen die de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen ondersteunen. Voor het inrichten van een online werkomgeving of een cloud omgeving bent u bij ons zeker aan het goede adres. Nadat we samen uw wensen hebben achterhaald, realiseren wij binnen korte tijd de gewenste omgeving voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op via onze website, of bel ons op 040- 850 3000.

Meer interessant ICT-nieuws lezen? Volg ons op Facebook!