Op afstand en hybride werken is momenteel bij steeds meer bedrijven het nieuwe normaal. We zijn genoodzaakt om buiten de grenzen van een kantoor of leslokaal te werken en zijn daarom voortdurend op zoek naar manieren om de digitale kloof die hybride werkruimtes met zich meebrengen te overbruggen. Met de lancering van de nieuwe Surface Pro 7+ probeert Microsoft bedrijven hierbij te helpen. Wij vertellen graag wat meer over deze nieuwe aanwinst in de Microsoft-familie.

Surface voor bedrijven

Microsoft lanceerde vorige maand een nieuw lid in de Surface-lijn, namelijk de Surface Pro 7+. Hiermee versterken ze hun portfolio ‘Surface voor bedrijven’. Dit is een lijn die speciaal ontworpen is voor zakelijk gebruik. Van lichte, flexibele apparaten waarmee u overal kunt werken, tot apparaten die uiterst geschikt zijn voor virtuele vergaderingen. Daarnaast biedt Microsoft allerlei accessoires aan om uw werkomgeving aan te passen aan uw werkstijl.

Eigenschappen Surface Pro 7+

De Surface Pro 7+ is een veelzijdige en zeer lichte 2-in-1 laptop die zich eenvoudig aanpast aan uw manier van werken. Dit maakt het dé ideale oplossing voor professionele gebruikers. Dit nieuwe model is voorzien van de nieuwste Intel coreprocessors, met 2,1 keer snellere prestaties en een batterijvermogen tot wel 15 uur. Daarnaast is de Surface Pro 7+ voorzien van zowel USB-A- als USB-C-poorten, zodat elk extern toestel gekoppeld kan worden. Bovendien is het toestel 23 procent lichter dan het vorige model, wat ervoor zorgt dat u het toestel nog gemakkelijker overal mee naartoe kunt nemen.

Leveranciersmanagement door Javelin ICT

Bij Javelin ICT hechten wij veel waarde aan een goede werking van de ICT infrastructuur binnen uw organisatie. Wij ontzorgen u graag op alle gebieden omtrent ICT leveranciersmanagement, dus ook het leveren van hardware. Wij hebben dagelijks contact met hardware leveranciers, zodat wij u te allen tijde een dienst kunnen bieden die perfect aansluit bij uw eisen en wensen! Hiervoor werken wij uitsluitend met gerenommeerde partners om u te garanderen van de beste kwaliteit mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.