Het oude SFH Gebouw van Philips op Strijp-S is inmiddels overgegaan naar Park Strijp Beheer. Dit betekent dat het gebouw een flinke metamorfose heeft ondergaan en bijvoorbeeld gedeeltelijk is omgedoopt tot Microlab. Microlab bevat een combinatie van werkplaatsen en kantoren en zal uiteindelijk plaats bieden aan 700 zogenaamde leden. De ICT-professionals van Javelin ICT mochten de totale ICT-infrastructuur voor het concept verzorgen. Lees hieronder meer over Microlab en onze werkzaamheden.

Het concept Microlab

Microlab zal in totaal 10.000 vierkante meter van het SFH Gebouw beslaan. Met een abonnement dat beschikbaar is vanaf 175 euro per maand, kunnen leden gebruikmaken van werkplaatsen met geavanceerd gereedschap en kunnen zij kantoorstudio’s, vergaderruimtes en andere services afnemen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van apparatuur voor metaalbewerking, houtbewerking of het gebruik van 3D-printers. Microlab richt zich hiermee op kleine ondernemers die anders geen geld zouden hebben voor dergelijke diensten, maar staat bijvoorbeeld ook open voor hobbyisten die van haar diensten gebruik willen maken.

ICT-partner van Microlab

Javelin ICT is de ICT-partner van Microlab. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de leden van Microlab altijd kunnen beschikken over een razendsnel glasvezelnetwerk met WiFi-accespoints en VoIP-telefonie en dat zij gemakkelijk vanaf elke werkplek kunnen printen. Onze ICT-professionals zullen de oplossingen die voor Microlab zijn gerealiseerd bovendien dagelijks monitoren en ervoor zorgen dat alles soepel functioneert.

Javelin ICT als uw ICT-partner?

In de afgelopen jaren hebben onze ICT-professionals vele grote en kleinere ICT-projecten opgeleverd en houden zij zich op dagelijkse basis bezig met het beheer van ICT-oplossingen. De professionals van Javelin ICT hebben ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van ICT en kunnen u bijvoorbeeld uitstekend van advies voorzien. Heeft u behoefte aan professionele ondersteuning op het gebied van ICT? Leg uw vraag dan vrijblijvend aan ons voor.

Lees het originele persbericht hier: http://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/82852/ook-gebouw-sfh-gooit-deur-open

Meer interessant ICT-nieuws lezen? Volg ons op Facebook!