Klanten van ICT bedrijven in Nederland zijn meer tevreden dan ooit tevoren. Uit onderzoek van zakenblad Incompany naar klanttevredenheid, blijkt dat maar liefst vijf partijen in de top tien actief zijn in de IT-sector. Met name IT adviesbureaus Accenture en Berenschot Informatiemanagement komen erg goed uit de bus, maar ook een aantal partijen die meer als uitvoerende ICT partner hun dienstverlening aanbieden, doen het goed in de totale top 100. Nog nooit werd er door de ICT-branche een dergelijk resultaat neergezet.

Groot verschil met vroeger

Een vergelijking met het verleden laat zien dat die tevredenheid over IT dienstverleners nog niet eerder zo groot was. In de jaren 2004 en 2005 behaalde nog geen enkel IT-bedrijf de top tien, en in 2004 was het hoogst genoteerde IT-bedrijf zelfs pas op de 35e plek terug te vinden.

Benieuwd wat voor voordelen een samenwerking met een ICT-partner voor uw specifieke bedrijfssituatie kan bieden? Schroom niet om contact op te nemen middels het op deze pagina aanwezige contact-formulier.