Javelin neemt met trots deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Catharina Ziekenhuis. Door deelname hoopt Javelin bij te dragen aan het doel om alle kinderen die behandeld worden in het Catharina Ziekenhuis te voorzien van een gratis versie van ‘Het Beterboek’. Het lezende kind wordt uitgelegd waar ze zijn, wie ze daar ontmoeten en waarom een onderzoek bijvoorbeeld gedaan wordt. Hoofddoel van het boek is om opgenomen kinderen op hun gemak te stellen.

Het BeterBoek voor kinderen van 2-6 en 6-12 jaar

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Omdat Javelin gelooft in dit initiatief wordt, tezamen met andere regionale bedrijven, de sponsoring van het boek gesteund.

Bureau Mèteau, specialist in kinderzorgcommuncatie, is de partij achter het boek. Op hun website vertellen ze meer over het initiatief en vind u informatie over eventueel bijdragen namens uw eigen bedrijf.

Bent u op de hoogte van een ander initiatief dat Javelin moet steunen? Wij staan altijd open voor suggesties, neem gerust contact met ons op!