Wij zijn op zoek naar versterking! Ter aanvulling van ons team zoeken wij een Senior Systeembeheerder met een afgeronde Informatica-opleiding. Wij verwachten kennis en ervaring met de MS Windows infrastructuur, internet services en protocollen en ethernet- en IP-netwerken. Daarnaast ben je analytisch sterk, proactief, flexibel en bovendien communicatief vaardig. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Eindhoven. Werkzaamheden vinden namelijk in beginsel plaats vanuit ons kantoor in Eindhoven, en af en toe bij klanten op locatie (voornamelijk in Brabant).

Op dat kantoor werk je in een gezellig en professioneel team en krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid. We bieden je naast een marktconform salaris met een naar eigen inzicht in te vullen pakket aan arbeidsvoorwaarden ook aanvullende opleidings- en trainingsmogelijkheden. Als onderdeel van het Javelin-team investeren wij graag in je!

[Bekijk de gehele vacature hier]

Aan de slag als Senior Systeembeheerder?

Zie je jezelf werkzaam in deze functie of ken je iemand die hier goed zou passen? Neem dan contact op met Robbert Nillessen (040-8503000, robbert @ javelinict.nl). Wij maken graag kennis met je!

Wij wensen geen contact met detacherings- en recruimentbedrijven