Sinds een maand is Javelin ICT officieel onderdeel van het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma. Als Microsoft Cloud Solution Provider kunnen wij alle cloud-diensten van Microsoft rechtstreeks aanbieden, realiseren en onderhouden. Of het nu gaat om facturatie, realisatie of support, wij verzorgen het voortaan allemaal zelf. De voordelen voor u zijn dat u voortaan één aanspreekpunt heeft, geen aparte facturen meer krijgt voor de diensten van Microsoft en voor Nederlandstalige support altijd bij ons terecht kunt.

Standaardisatie van cloud-diensten

Met de benoeming van Javelin ICT als Microsoft CSP bieden wij MKB-organisaties de mogelijkheid om de cloud-diensten die zij afnemen te standaardiseren. Zo kunt u voortaan zonder tussenkomst van andere leveranciers Microsoft producten zoals Office 365 bij ons afnemen, waarbij zaken zoals facturatie, verlenging en support ook via ons lopen. U heeft op dat moment één aanspreekpunt voor al uw cloud-diensten en ontvangt alleen nog een factuur van Javelin ICT. Werken in de cloud wordt hiermee nog makkelijker.

Het CSP-programma van Microsoft

Met het Cloud Solution Provider programma biedt Microsoft een select aantal partners de mogelijkheid om hun diensten te bundelen met de cloud-diensten van Microsoft. De partners dragen hierbij zorg voor het complete traject, van implementatie tot beheer en van facturatie tot verlenging. Heeft u een ICT-partner die Microsoft CSP is, dan kunt u de diensten die u afneemt bij deze partner naadloos uitbreiden met de cloud-diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Microsoft producten zoals Office 365, cloud-diensten op basis van Microsoft Azure, Microsoft Dynamic CRM online en andere diensten uit het aanbod van Microsoft.

Javelin ICT als uw deskundige ICT-partner

Als ICT-partner van MKB-organisaties, zetten wij op dagelijkse basis ICT-oplossingen in om de dienstverlening van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij onder andere door het dagelijkse ICT-beheer van onze klanten uit handen te nemen, de ICT-infrastructuur van onze klanten te verbeteren en door slimme diensten te faciliteren zoals online werkplekken. Nu wij officieel Microsoft CSP zijn, kunnen wij de cloud-oplossingen van Microsoft nog gemakkelijker aanbieden dan voorheen. Onze ICT-professionals adviseren u graag met betrekking tot de mogelijkheden. Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op via onze website, of bel ons op 040- 850 3000.