Javelin ICT had al een ruim aanbod aan Cloud oplossingen en andere toepassingen die werken in de cloud, maar breidt dat aanbod nu uit met Managed Mobile IP-VPN van Vodafone. Vanaf elke plek binnen uw eigen netwerk werken. Dat wordt mogelijk met de netwerkdiensten van Vodafone. Door haar datacenter te koppelen aan de Managed IP VPN van Vodafone biedt Javelin een oplossing voor de steeds groter wordende vraag naar flexibiliteit bij bedrijven wat betreft de mobiliteit van haar werknemers.

Daarnaast komt er ook meer functionaliteit beschikbaar voor decentraal werkende medewerkers. Dat heeft grote voordelen voor bijvoorbeeld servicediensten, consultants of wijkverpleging. Met Managed Mobile IP VPN hebben uw medewerkers de beschikking over een veilige mobiele breedband-verbinding met het eigen bedrijfsnewerk. Zo veilig dat NICTIZ het als Zorg Service Provider gecertificeerd heeft voor het uitwisselen van patiëntgegevens. Currence heeft het netwerk als veilig gecertificeerd heeft voor betalingen. Hierdoor kan werkelijk elke lokatie omgetoverd worden in een volwaardige werkplek.

Managed IP VPN is een gebruiksvriendelijke oplossing. Uw netwerk is eenvoudig uit te breiden en door middel van de Service Navigator hebt u snel inzicht in de status van de gebruikers.

Minder reistijd voor uw medewerkers
Bespaar op kantoorruimte, reiskosten, faciliteiten, energie
Eenvoudig en snel uit te breiden, geheel op maat
Beveiligde verbinding
Inzicht in de status van gebruikers via de Service Navigator

Met de IP VPN diensten van Vodafone groeit uw infrastructuur. Het wordt immers geïplementeerd in uw eigen netwerk. Het groeit en maakt meer mogelijk, tegelijkertijd wordt het complexer. Wat begon als een eenvoudig lokaal computernetwerk is verworden tot een intelligent informatienetwerk wat vraagt om hoogwaardig beheer. Javelin ICT heeft de kennis in huis om dat voor u te realiseren. Onze medewerkers richten het netwerk en houden hierbij rekening met Quality of Service (QoS).
Wat vroeger verschillende diensten waren groeit nu steeds meer naar elkaar toe: Dataverkeer, netwerkbeheer, hosting en telefoniediensten smelten samen. Dit levert de gebruiker veel gemak op maar vraagt ook om een brede kennis op ICT gebied. Javelin heeft die kennis in huis. Voor u is er dus maar één aanspreekpunt. Over gebruiksgemak gesproken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Managed Mobile IP VPN? Neem gerust contact op!