Waar het vroeger soms nog maanden duurde voor een nieuwe Cloud-omgeving geheel ingericht was, kan dat nu vaak al in een aantal uren of dagen gebeuren, afhankelijk van de specifieke wensen van een organisatie.

Tijdens de European CloudStack Collaboration Conference bleek zelfs dat er door gebruik te maken van standaardisatie bij banken een verkorting van de implementatie-tijd plaats kon vinden van drie maanden naar twee uur.

Een overstap naar de Cloud

Nu zijn dit soort tijdswinsten niet binnen elke branche mogelijk, maar duidelijk is wel dat het over het algemeen een stuk sneller gaat dan een aantal jaar geleden. En dat is goed nieuws voor het bedrijfsleven. Na de beslissing om over te stappen op een Cloud-omgeving wil je als organisatie nu eenmaal niet weken in een overgangsfase belanden, maar snel aan de slag kunnen binnen de nieuwe ICT-infrastructuur.

Bent u benieuwd hoe snel een virtuele werkomgeving gerealiseerd kan worden binnen uw organisatie, en wat het voordelen voor uw organisatie kunnen zijn? Neem gerust contact op met een van onze ICT experts, of vul het contactformulier aan de zijkant van deze pagina in!