Sinds augustus 2015 levert Javelin ICT het complete ICT-beheer voor de particuliere Business School Notenboom. Deze organisatie verzorgt opleidingen op het gebied van Business, Hospitality en Event Mangement vanuit een drietal vestigingen in Eindhoven, Hilversum en Maastricht. Bij het uit handen geven van haar ICT-beheer, was een integrale aanpak de wens van Business School Notenboom. Dit, zodat ICT de organisatie maximaal ondersteunt bij het uitvoeren van haar corebusiness. Javelin ICT heeft hierbij zowel de adviesrol als de uitvoerende rol op zich genomen.

ICT en Business School Notenboom

Kenmerken van Business School Notenboom zijn kleine klassen, veel lesuren, praktijkgerichte docenten en een persoonlijke aanpak. Het complete curriculum is zo ingericht dat de studenten het beste uit zichzelf kunnen en zullen halen. Aangezien ICT een belangrijke rol speelt binnen het huidige onderwijs, is een moderne ICT-infrastructuur een vereiste voor Business School Notenboom. Daarom heeft zij gekozen voor complete ontzorging op het gebied van ICT door Javelin ICT. Hierbij is door Javelin een inventarisatie gemaakt van de wensen en eisen op het gebied van ICT en zijn hier in samenspraak met Business School Notenboom bijpassende ICT-oplossingen voor gekozen. De complete realisatie en het onderhoud van de ICT-oplossingen liggen bij Javelin ICT.

Gerealiseerde ICT-oplossingen

Sinds augustus 2015 heeft Javelin ICT een groot aantal ICT-oplossingen gerealiseerd voor de drie vestigingen van Business School Notenboom. Zo beschikt elke vestiging over managed internetverbindingen en is er op iedere vestiging een managed WiFi-netwerk aangelegd. Dit, zodat de studenten te allen tijde verbinding kunnen maken met het internet. Dit is essentieel, aangezien de studenten van Business School Notenboom ook gebruik maken van de online werkplekken van Javelin ICT. Door gebruik te maken van deze online werkplekken, kunnen de studenten vanaf nu gemakkelijk samenwerken in de cloud. Javelin ICT heeft hierbij tevens de complete migratie naar Office 365 verzorgd. Tot slot is er voor een moderne telefonieoplossing gekozen op basis van Xelion VoIP-telefonie en kan er dankzij een slimme printoplossing vanaf elk device geprint worden.

Laat u ontzorgen door Javelin ICT

Dankzij de slimme ICT-oplossingen van Javelin ICT kan Business School Notenboom zich optimaal focussen op het geven van MBO, Associate degree en HBO opleidingen. Het uitgangspunt van Javelin ICT is altijd dat ICT de dienstverlening van haar klanten naar een hoger niveau moet tillen. Dit doen wij o.a. met slimme oplossingen op het gebied van ICT-beheer, cloud computing en VoIP-telefonie. Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen ontzorgen op het gebied van ICT? Neem dan contact op via onze website of door te bellen naar 040- 850 3000.

Over Business School Notenboom

Business School Notenboom verzorgt top opleidingen op de gebieden van Business, Hospitality & Event Management op de niveaus MBO, Associate degree en HBO opleidingen. Kleine klassen, veel lesuren, praktijkgerichte docenten en een persoonlijke aanpak staan aan de basis om het beste uit jezelf te halen.

Business School Notenboom:

HBO opleidingen:

  • HBO Bedrijfskunde
  • HBO Hospitality & Events Management

Associate degree opleidingen:

  • Ad Marketing Management
  • Ad International Trade Management
  • Ad Hospitality & Events Management

MBO opleidingen:

  • MBO Commercieel Management
  • MBO International Business & Trade Management
  • MBO Hospitality & Events Management