Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een flexibele ICT partner dan een doorsnee ICT dienstverlener, zo meldt Computable. Anno 2013 werken veel ICT dienstverleners nog vanuit een inside-out benadering.

Intern wordt bedacht welke dienstverlening er kan worden aangeboden, waarna klanten gezocht worden die hiervoor willen betalen. Voor klanten is dit echter alles behalve ideaal, iets waar steeds meer ICT partners zich bewust van worden.

ICT-oplossingen bedacht vanuit de klant bijzonder effectief

Een ICT partner die werkt vanuit klant-vraag is veel effectiever. ICT kan namelijk in veel gevallen worden ingezet als verlengstuk van de bedrijfsstrategie en op die manier ondersteunen in het behalen van bedrijfsdoelen. Organisaties hebben daarom logischerwijs veel meer aan een ICT partner die actief meedenkt vanuit de klant en die niet enkel vanuit eigen ervaring handelt.

Javelin ICT kan zich als ICT partner goed vinden in de typering van Computable. Natuurlijk denken wij graag actief mee vanuit nieuwe ontwikkelingen die wij oppikken in de markt, maar juist de focus op een precieze aansluiting van de ICT-infrastructuur bij de strategische bewegingen van onze klanten is essentieel. Die manier van samenwerken blijkt al bij een hoop van onze klanten zijn vruchten af te werpen. En daar doe je het toch uiteindelijk voor!