Microsoft 365 (voorheen Office 365) is een cloudplatform van Microsoft waarbinnen de bekende Office software zoals Microsoft Word en Excel vallen, maar ook Exchange, SharePoint, Lync en Teams. Deze software wordt door zowel grote als kleinere bedrijven als een dienst (Software as a Service) afgenomen vanuit de cloud. De meeste bedrijven die overstappen naar Microsoft 365 doen dit vanuit een bestaande ICT-omgeving en daarom moeten gebruikers, mailboxen, agenda’s, contacten en/of bestanden gemigreerd worden vanuit de huidige omgeving naar Microsoft 365. Een betrouwbare ICT-partner kan u helpen bij alle facetten van de overstap naar Microsoft 365.

De voordelen van migratie naar Microsoft 365

Migratie van uw huidige ICT-infrastructuur naar Microsoft 365 heeft vele voordelen. Zo neemt de gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruikers binnen uw organisatie toe. Zij kunnen via Microsoft 365 gemakkelijk documenten, afspraken en contactpersonen delen. Bovendien hebben zij, wanneer zij toegang hebben tot internet, vanaf iedere locatie en met ieder device toegang tot applicaties, documenten en e-mail. Uw organisatie wordt hierdoor flexibel en mobiel. Maar ook voor uw bedrijfsvoering is migratie naar Microsoft 365 een goed idee. Zo is Microsoft 365 schaalbaar en kunnen nieuwe gebruikers gemakkelijk worden toegevoegd. Daarnaast betaalt u geen vaste kosten, maar aan de hand van het aantal gebruikers, hierdoor behoren grote investeringen tot het verleden. Tot slot worden updates en verbeteringen aan de software automatisch doorgevoerd, waardoor de druk van ICT op uw organisatie enorm afneemt.

De experts van Javelin ICT verzorgen uw Microsoft 365 migratie

Javelin ICT is gespecialiseerd in clouddiensten zoals Microsoft 365. In de loop der jaren hebben wij voor talloze organisaties de migratie van gebruikers, e-mail, agenda en contacten vanaf systemen zoals Kerio Connect, POP3, IMAP en Zimbra naar Microsoft 365 verzorgd. Ook de migratie van documenten en de integratie van mobiele apparaten is voor ons geen enkel probleem. Wanneer u kiest voor migratie naar Microsoft 365 (voorheen Office 365) door Javelin ICT, zullen wij u allereerst gedegen adviseren met betrekking tot de mogelijkheden die het best bij uw wensen en eisen passen en wat de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden zijn. Vervolgens zullen wij na akkoord van uw kant de gehele migratie verzorgen. Wij kunnen de eindgebruikers binnen uw organisatie bovendien van praktijkles voorzien in het gebruik van Microsoft 365 en ook het dagelijkse gebruikersbeheer kunnen wij voor u verzorgen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de experts van Javelin ICT en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.