Geen omkijken meer hebben naar het printerpark op kantoor? Met Managed Print Service wordt alles wat te maken heeft met uw printomgeving voor u geoptimaliseerd en beheerd. Daarnaast bespaart u niet alleen tijd, maar vaak ook tot maar liefst 30 procent aan kosten. Het is voor zowel kleine als grote bedrijven de ideale manier om zakelijk printen te regelen.

Ondersteuning van partners

Bij Javelin ICT werken we samen met L&N en Brother om bedrijven te kunnen voorzien van Managed Print Service. Met deze samenwerkingen hebben we de juiste kennis in huis om de klant volledig te ontzorgen op gebied van zakelijk printen. Wij bieden het netwerk inclusief de juiste machines en een onderhoudscontract. Als klant betaalt u hiervoor per maand een vast bedrag. Is er een storing? Dan kunnen wij snel een professional uw kant op sturen voor hulp. Zit de storing in het netwerk? Dan kunnen onze eigen professionals dit oppakken. Op deze manier heeft u als klant geen omkijken meer naar het printerpark.

L&N Document Solutions

L&N Document Solutions biedt naast vakmanschap op het gebied van printers, scanners en multifunctionele machines, ook actuele kennis van geautomatiseerd beheer van documenten. Dankzij dit alternatief voor de traditionele manier van archiveren en digitaliseren, zult u tijd én geld besparen.

Brother MPS

Brother Managed Print Service regelt zakelijk printen voor kleinere bedrijven. Bij deze service zit u niet vast aan leasekosten, maar betaalt u alleen voor hetgeen u daadwerkelijk print. De printers bestellen zelf automatisch en op tijd nieuwe inkt- of toner cartridges. Met Brother Managed Print Service kunt u uw printkosten aanzienlijk verlagen en de efficiëntie verhogen.

Managed Print Service door Javelin ICT

Het beheer van uw printomgeving uit handen geven? Javelin ICT zorgt er graag voor dat u altijd zorgeloos kunt printen dankzij Managed Print Service. Wilt u meer weten over onze zakelijke printer service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of via telefoonnummer 040 – 850 3009.