Javelin ICT heeft uitgebreide kennis op het gebied van ICT automatisering en de bijbehorende security. Wij zorgen er met behulp van deze kennis voor, dat uw apparatuur op de meest efficiënte wijze wordt geïnstalleerd. Maar ook na de installatie van uw apparaten blijven we u van dienst, we monitoren namelijk de activiteit op uw netwerk voor u en reageren actief. Vanzelfsprekend voorziet Javelin ICT uw apparaten ook steeds van de meest recente updates en patches. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw netwerk maximaal beveiligd is.

Apparaten die wij managen:

  • Switches
  • Routers
  • Firewalls

Geen eenmalige investering

Het kopen van apparatuur is altijd een investering. Javelin biedt daarom ook diverse apparaten in managed variant aan. Dit betekent producten van gerenommeerde merken zonder eenmalige investering, maar voor een vast bedrag per maand, met beheer en garantie. Spreid de kosten en blijf altijd up-to-date.

Wat kan Javelin voor u betekenen?

Javelin kan u ontzorgen wat betreft de netwerkapparatuur, zodat u zich niet langer bezig hoeft te houden met het beheer en onderhoud. Netwerken wordt steeds ingewikkelder waardoor het steeds meer moeite kost om alles zelf te doen. Javelin heeft de kennis om op afstand de apparaten te managen. Wij houden u op de hoogte van de status. Zo kunt u zich focussen op uw corebusiness.