Dierenopvangcentrum De Doornakker & Dierenbescherming verzorgt de opvang van dieren in 15 gemeenten in de regio groot Eindhoven. In de hele organisatie werken meer dan 300 mensen met een groot hart voor de dieren, waaronder een groot aantal vrijwilligers en stagiaires. Het dierenopvangcentrum verzorgt ook de opvang van jonge en zieke dieren. Jaarlijks worden er meer dan 800 van deze dieren opgenomen in gastgezinnen en geplaatst in een nieuw thuis.

Voor de dierenopvang is het van groot belang dat ze goed bereikbaar zijn. Dag en nacht. Daarnaast is een soepele samenwerking van de verschillende vestigingen van groot belang voor de organisatie. Daarom heeft het Dierenopvangcentrum De Doornakker & Dierenbescherming gekozen voor de ICT-oplossingen van Javelin.

De VoIP telefoniedienst zorgt niet alleen voor een optimale bereikbaarheid maar biedt tegelijkertijd mogelijkheden om vanaf verschillende lokaties te werken. Javelin verzorgt onder meer werkplek support inclusief het support van de multifunctionals, het serverbeheer, op basis van colocated hosting, inclusief monitoring, anti-spam en anti-virus diensten en Spearstream Online Backup. Met een groot gebied waarover de dienstverlening van de Dierenbescherming zich uitstrekt is VoIP telefonie de ideale telefonie-oplossing.

Lees hier meer over onze ICT dienstverlening in de regio Eindhoven.

Leer hier meer over bijzondere samenwerking met De Doornakker.