Javelin werkt voor een zeer divers klantenbestand. Niet alleen zijn onze klanten actief in zeer diverse sectoren, ook regionaal is er zeer veel spreiding zichtbaar. Als ICT-partner zien wij uitdaging in het werken met een dergelijke diversiteit aan klanten, omdat wij overal ICT-oplossingen kunnen bieden op gebieden als systeembeheer, netwerkbeheer, ICT-infrastructuur en algemene ICT-dienstverlening.

Wij nodigen u graag uit door te klikken op klanten-logo’s om meer te lezen over de specifieke klantcasussen.

Klant casussen:

Business School Notenboom

Dankzij de slimme ICT-oplossingen van Javelin ICT kunnen de studenten van Business School Notenboom het beste uit zichzelf halen.

wifionline-werkplekvoip-telefonieprinter

Meer lezen »

DeltaPatents

Online werken in een veilige werkomgeving is voor DeltaPatents belangrijk. Javelin ICT faciliteert het.

systeembeheeronline-werkplek

Meer lezen »

Marga Sfeervuren

Sfeer toevoegen aan de huiselijke omgeving, daar is Marga Sfeervuren goed in. Javelin ICT is voor Marga Sfeervuren een ideale no-nonsense ICT partner.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Tax Globalizers

Voor Tax Globalizers is het belangrijk om een betrouwbare ICT partner te hebben waar de organisatie van opaan kan. Javelin ICT zit om de hoek en heeft Tax Globalizers nog nooit teleurgesteld.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Pact Retail

De werknemers van LMBS Retail werken door het hele land. Het is belangrijk dat zij daarbij niet gehinderd worden door de ICT infrastructuur. Javelin ICT neemt LMBS Retail daarmee een berg werk uit …

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Small Society Kinderdagverblijven

Bij Small Society staan de kinderen voorop. Het is een geruststelling dat er dankzij Javelin ICT geen zorgen meer hoeven te zijn over de telefonische bereikbaarheid van de vestigingen.

voip-telefonie

Meer lezen »

Van Nuenen Verger en Vullings Advocaten

Van Nuenen Verger en Vullings Advocaten werkt graag samen met Javelin ICT, vanwege de overeenkomstige jonge en gedreven bedrijfsculturen. De click is erg groot en de samenwerking daardoor erg fijn.

systeembeheeronline-werkplek

Meer lezen »

van Hoesel

Javelin ICT is voor van Hoesel betrouwbaar, bereikbaar en kundig. Gewoon goed!

systeembeheer

Meer lezen »

Van Hout Installateurs & Adviseurs

Als vooraanstaand installatiebureau in de regio, vertrouwen de Gebroeders van Hout hun ICT-beheer graag toe aan Javelin ICT. Door de specifieke dienstverlening van dit bedrijf, een interessant project…

systeembeheer

Meer lezen »

iEar

iEar is niet zomaar een winkel. Als aanbieder van hoogwaardige geluid- en beeldoplossingen, wil zij de klant haar producten laten ervaren in hiervoor speciaal opgezette luisterruimtes. Een klant-…

systeembeheer

Meer lezen »

De Breed & Partners

Als Management-consultant vertrouwt De Breed & Partners op een betrouwbare en stabiele ICT-infrastructuur. Een wens die Javelin ICT maar al te graag vervult.

systeembeheernetwerkbeheer

Meer lezen »

Vetimon

Voor Vetimon ligt de focus op serverbeheer, het bieden van betrouwbare hosting en een sterke online backup oplossing.

systeembeheerhostingonline-backup

Meer lezen »

Dariuz

Om Dariuz' web-based systeem tot een succesverhaal te maken, wordt onder andere ondersteuning geboden middels hosting, server support en online backup

systeembeheerhostingonline-backup

Meer lezen »

Bibliotheek de Kempen

Voor meerdere vestigingen van Bibliotheek de Kempen wordt complete ICT-ondersteuning geboden. Van netwerkbeheer tot telefonie en van monitoring tot online backup.

systeembeheernetwerkbeheeronline-backupvoip-telefonie

Meer lezen »

Dierenopvangcentrum De Doornakker

Voor Dierenopvangcentrum De Doornakker is goed bereikbaar zijn essentieel. Javelin ICT verzorgt om die reden betrouwbare VoIP telefonie.

systeembeheerhostingonline-backupprintervoip-telefonie

Meer lezen »

Da Vinci Kliniek

Door de mate van innovativiteit op medisch gebied vereist de Da Vinci Kliniek een even zo hoogwaardige ICT-infrastructuur. Met name samenspel tussen Apple en Windows bleek een interessante uitdaging, …

cloudvoip-telefonie

Meer lezen »