In een wereld waar ICT-oplossingen niet meer uit het bedrijfsleven zijn weg te denken, zijn veel bedrijven en organisaties op zoek naar een ICT-partner die ze kan helpen om ICT optimaal te benutten. Deze organisaties willen bijvoorbeeld het ICT-beheer uitbesteden, zodat zij zich op hun corebusiness kunnen richten of ze willen overstappen naar de cloud. Maar wat is een goede ICT-partner en hoe vind je die? Javelin ICT geeft uitleg.

Hoe herkent u een betrouwbare ICT-partner

Een goede ICT-partner zal altijd met u meedenken vanuit uw dienstverlening en zal vervolgens aangeven hoe uw dienstverlening optimaal ondersteunt kan worden met behulp van ICT. De ideale ICT-partner zal daarom altijd eerst vragen wat uw business-strategie is, wat uw unique selling points zijn en welke kernwaarden uw bedrijfsvoering het best beschrijven. Het uiteindelijke doel is ‘ICT-alignment’. Dit is een situatie waarbij de ICT-oplossingen van uw ICT-partner, uw bedrijfsvoering naar een hoger plan zullen tillen.

Hoe vindt u een betrouwbare ICT-partner

Een betrouwbare ICT-partner vindt u door goed om u heen te kijken. Hoe hebben de bedrijven uit uw omgeving hun ICT-beleid bijvoorbeeld vormgegeven en hoe doen andere bedrijven in uw branche dit? Daarnaast hebben veel ICT-bedrijven op de eigen website een overzicht gemaakt met bedrijven waar zij voor werken. Bel zo’n bedrijf eens op en informeer hoe zij de samenwerking met het beoogde ICT-bedrijf ervaren. Op deze manier kunt u goed inschatten of de werkwijze van de beoogde ICT-partner bij u en uw organisatie past. Een goede match is immers een vereiste voor een langdurige samenwerking.

Javelin ICT als uw ICT-partner?

Bij Javelin ICT hebben wij door de jaren heen een divers klantenbestand opgebouwd met MKB-organisaties. Deze organisaties ondersteunen wij o.a. op het gebied van ICT-beheer, ICT-infrastructuur en/of cloud computing. Benieuwd wat Javelin ICT voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website of bel ons op. De professionals van Javelin ICT denken graag mee hoe zij u en uw organisatie met behulp van ICT naar een hoger niveau kunnen brengen.