Zakelijke printer

Wanneer er veel gebruik gemaakt wordt van zakelijke printers en multifunctionals binnen uw ICT infrastructuur, is een goede support voor deze apparaten belangrijk. Een lokale partner die adequaat reageert op uw supportvraag is dan wel zo prettig.

Partners
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij partnerships met vrijwel alle grote leveranciers van printers en multifunctionals. Wij kunnen onder meer machines van Xerox, Kyocera, Ricoh, HP, Sharp en Nashuatec tegen scherpe prijzen leveren. Schaft u een printer of multifunctional bij ons aan dan spreekt het voor ons voor zich dat dit apparaat geheel volgens uw wensen geconfigureerd wordt en in het netwerk wordt geplaatst. Natuurlijk kunt u hierbij rekenen op onze expertise. Onze mensen zullen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de verschillende multifunctionele printers zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Netwerkprinter | Zakelijke printer | Javelin ICT Eindhoven

Zakelijke printer service

Hebt een te maken met een printerstoring, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Want in de visie van Javelin ICT hoort bij goed ICT beheer ook een goede dienstverlening als het om randapparatuur gaat, wat zich dus ook uit in printer onderhoud.

Wilt u meer weten over de printers en multifunctionals die Javelin ICT kan leveren, of wilt u dat wij een offerte voor u opstellen? Neem dan contact met ons op.