VoIP telefonie

Meer mogelijkheden met een telefoniecentrale op maat. Dat is geen toekomstmuziek, dat is uw eigen VoIP centrale. Een essentieel onderdeel van uw ICT-infrastructuur en dé manier om gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie, Javelin ICT fungeert graag niet alleen als ICT partner, maar ook als VoIP aanbieder.

VoIP telefonie: totaaltelefonie

Een eigen VoIP centrale biedt maximale vrijheid op telefoniegebied. Wilt u uw telefooncentrale integreren in de programmatuur die u binnen uw organisatie gebruik? Dan is een eigen VoIPcentrale ideaal. Met een eigen telefoniecentrale kunt u uw belplan zo eenvoudig of ingewikkeld maken als u dat zelf wil. Gesprekken laten binnenkomen met of zonder keuzemenu, gepersonaliseerde voicemailboxen, wachtrijsystemen, thuiswerk mogelijkheden, digitale secretaresse, conferencecall, het kan allemaal.

Hosted VoIP: Veilig en Betrouwbaar

Vanuit hypermoderne datacentra in Eindhoven en Amsterdam biedt Javelin ICT een volledige Dedicated Online Telefooncentrale aan. Op die manier kunnen wij fungeren als volwaardige VoIP provider. Dedicated wil zeggen dat u uw eigen, beveiligde, Hosted Online Telefooncentrale krijgt die dusdanig wordt ingericht zodat die past bij het telefoniegebruik van uw organisatie.

Feitelijk is uw telefoniecentrale niet meer dan software die draait op een server in een van onze datasuites. Het voordeel hiervan is dat uw centrale volledig onafhankelijk van anderen werkt. En omdat uw telefooncentrale niet meer fysiek in uw pand aanwezig is kan er ook minder mee mis gaan. De Javelin ICT VoIP telefooncentrale werkt via een geografisch gescheiden, redundant platform. Iedere dedicated telefooncentrale heeft zijn eigen firewall waardoor het beveiligingsprofiel naar uw wensen is in te stellen.

De telefooncentrale wordt ondersteund door een SLA (Gold) zodat de beschikbaarheid gegarandeerd en geoptimaliseerd wordt.

Javelin ICT levert vanuit Eindhoven VoIP telefoniediensten voor Zuid- en Midden-Nederland

Optimale ondersteuning voor bedrijven in Zuid- en Midden-Nederland. Telefonisch bereikbaar zijn, en per telefoon mensen kunnen bereiken is voor vrijwel elke onderneming belangrijk. Om dat te garanderen doen onze specialisten altijd een nulmeting van uw netwerk. Hierna wordt het verslag van de nulmeting met u doorgenomen en u krijgt een helder advies over uw netwerk. Als het nodig is kan Javelin ICT uw netwerk op het noodzakelijke niveau brengen om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van voip telefonie. Uiteraard kunt u ook wanneer u klant bent blijven profiteren van de netwerk- en VoIP specialisten van Javelin ICT. Dat is het voordeel van een lokale partner.

Het voordeel van Hosted VoIP

Naast een besparing op abonnements- en belkosten hoeft u niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrale en het onderhoud daarvan. U hebt nooit meer zorgen over updates/upgrades en onverwachte kosten. Het aantal toestelaansluitingen (poorten) kunt u afstemmen op de behoefte van uw bedrijf en u kunt uw huidige telefoonnummers behouden. Wilt u juist overschakelen naar nieuwe telefoonnummers, zoals een 0800-, 0900-, of 085- of 088 nummer dan kan dat natuurlijk ook. Javelin ICT kan de aanvraag van deze nummers, of de migratie van uw huidige nummer, volledig voor u regelen. Dit kan vaak zonder dat u een minuut telefonisch onbereikbaar bent.

VoIP provider | VoIP telefonie | Javelin ICT Eindhoven

Uw eigen wereldwijde telefoonnetwerk
Er is een brede keus aan toestellen en accessoires zodat u de telefooncentrale kunt inrichten op de manier die het beste bij uw organisatie past. Met een VoIP telefooncentrale worden uw telefoontoestellen mobiel. Dit wil zeggen dat u op elke plek waar een internetverbinding beschikbaar is u uw toestel kunt “inpluggen” en direct kunt bellen. En dit tegen vaste lage tarieven. Of u nu in China zit of thuis op de bank; u belt altijd tegen hetzelfde voordelige tarief.

Bellen via ADSL, SDSL, ADSL2+ of glasvezelverbinding
Om optimaal gebruik te kunnen maken van Voiptelefonie is een goede stabiele DSL of glasvezelverbinding nodig. Javelin ICT biedt een breed scala Voip vriendelijke verbindingen aan, zodat voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing beschikbaar is. Zo is het mogelijk om verbindingen van verschillende netwerkleveranciers te stapelen kunt u naast een hogere bandbandbreedte ook redundantie van uw verbindingen realiseren, hetgeen de betrouwbaarheid nog verder vergroot.

Om VoIP en algemeen dataverkeer probleemloos binnen één dataverbinding (ADSL/SDSL of Glas) te combineren is Quality of Service (QoS) geen luxe maar noodzaak. Met QoS wordt een deel van de bandbreedte op uw router softwarematig gereserveerd voor spraak zodat telefonie voorrang krijgt op ander dataverkeer zodra er gebeld wordt.

Geen speciale wensen?
Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige Voip telefoniecentrale met enkel de basisfuncties van een telefooncentrale dan is de Cloud telefonie oplossing Voiper van Javelin ICT wellicht iets voor u. Op die manier belt u nog voordeliger!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VoIP telefonie? Neem dan contact met ons op.