De juiste informatie, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats, voor de juiste doelgroep aanbieden: Die controle hebt u met narrowcasting.

De mogelijkheden van narrowcasting

De mogelijkheden van narrowcasting zijn groot. Binnen een gesloten circuit kunt u met (audio)visuele content met uw doelgroep communiceren. Er kunnen voorgeprogrammeerde presentaties op afgespeeld worden, ook kunt u via narrowcasting informatie delen die rechtstreeks uit een database afkomstig is, bijvoorbeeld actuele aankomst- en vertrektijden van treinen, vliegtuigen of taxi’s. Daarnaast kan via narrowcasting live televisie worden getoond.

Interactieve narrowcasting

Met de komst van touchscreens is interactiviteit mogelijk geworden in een narrowcasting netwerk. Dit geeft u de mogelijkheid om nog gerichter uw doelgroep te bedienen. Een andere vorm van interactiviteit is de mogelijkheid om bewegingssensoren te koppelen aan uw narrowcastingsysteem. Interactieve narrowcasting komt u ook steeds vaker tegen in het openbaar vervoer. Daar wordt met behulp van GPS bepaald welke boodschap getoond moet worden.

Waar kunt u narrowcasting inzetten?

Narrowcasting is uitermate geschikt om in te zetten op locaties waarvan u weet dat uw doelgroep even moet wachten. Daarom komt u narrowcasting tegen bij tankstations, of in winkels bij de kassa. Een andere plaats waar narrowcasting effectief kan worden ingezet is op een plaats waarvan u weet dat uw doelgroep daar graag informatie vindt. In de entreehal van uw bedrijf kan narrowcasting het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Toon uw portfolio en heet een nieuwe klant die zo meteen bij u op bezoek komt op een gepersonaliseerde manier welkom.

Digital signage | Narrowcasting | Javelin ICT Eindhoven

Een narrowcasting systeem met 1 of 100 schermen

Narrowcasting is zeer goed schaalbaar en kan worden gekoppeld aan één scherm of honderd schermen. Ook kunt u met narrowcasting een bericht op meerdere locaties tegelijkertijd tonen, afhankelijk van de gebruikte narrowcasting software.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een narrowcasting systeem binnen de ict-infrastructuur van uw organisatie? Neem dan contact met ons op.