Tegenwoordig is betrouwbare ICT-dienstverlening voor veel organisaties cruciaal. Of er nu met traditionele computersystemen- of in de cloud wordt gewerkt, regelmatig is er onderhoud en/of ondersteuning nodig. Want u wilt natuurlijk niet dat uw medewerkers niet verder kunnen werken omdat de computersystemen het niet doen of omdat uw bedrijfsnetwerk plat ligt.

Populaire ICT-diensten

Waar bedrijven vroeger vaak een eigen systeembeheerder in dienst hadden, komen steeds meer organisaties erachter dat zij zich het best compleet kunnen richten op waar ze goed in zijn en ICT-dienstverlening af kunnen nemen bij gespecialiseerde bedrijven. Dit scheelt vaak een hoop zorgen en levert daarnaast unieke ICT-oplossingen op waar bedrijven en andere organisaties zelf niet zo snel op zouden komen. Een ICT-partner biedt uitkomst. Deze kan bijvoorbeeld het dagelijkse ICT-beheer voor u uit handen nemen en er op deze manier voor zorgen dat uw systemen en bedrijfsnetwerk in topconditie blijven. Maar ook een overstap naar de cloud of de overstap van traditionele telefonie naar VoIP-telefonie kan een ICT-partner voor u verzorgen.

Het belang van betrouwbare ICT-dienstverlening

Wij zijn van mening dat ICT-oplossingen voor u moeten werken en u zeker geen extra zorgen op moeten leveren. Wanneer de geboden ICT-dienstverlening eenmaal naadloos op uw bedrijfsprocessen aansluit, zal dit uw bedrijfsvoering stroomlijnen en naar een hoger niveau tillen. Immers, de tijd die u bespaart met het automatiseren van bedrijfsprocessen of het uit handen geven van ICT-beheer, kunt u vervolgens investeren in het optimaliseren van uw corebusiness. Natuurlijk is het hierbij van het uiterste belang dat de ICT u op cruciale momenten niet in de steek laat. Kies daarom voor een betrouwbare ICT-partner die met u meedenkt en u ondersteunt op de momenten dat het er toe doet.

Javelin ICT als uw ICT-dienstverlener?

Bij Javelin ICT hebben we ons gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor MKB-organisaties. Deze organisaties proberen wij zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van ICT. Dit houdt in dat wij een compleet pakket aan diensten bieden, van online werkplekken op maat, tot ICT-beheer op locatie. Als ICT-professionals proberen wij zoveel mogelijk te denken vanuit de klant, waarbij het optimaal ondersteunen van de bedrijfsvoering van de klant voorop staat. Geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan contact op via onze website of bel ons op telefoonnummer 040- 850 3000.