Systeembeheer

Voor organisaties die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van ICT-oplossingen, is professioneel systeembeheer de smeerolie die ervoor zorgt dat de bedrijfsvoering niet in gevaar komt door haperende processen. Als ICT-partner voor kleine en middelgrote ondernemingen verzorgt Javelin ICT op dagelijkse basis systeembeheer in de Regio’s Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch.

Uitbesteden: voor als systeembeheer teveel tijd kost

Merkt u dat het systeembeheer binnen uw organisatie meer tijd kost dan zou moeten? Dan wordt het tijd om te onderzoeken of het niet voordeliger is om uw systeembeheer uit te besteden. ICT-oplossingen moeten namelijk gemak op leveren en u niet meer werk kosten dan dat de voordelen u opleveren. De kans is bijvoorbeeld groot dat uw server regelmatig geüpdatet moet worden, u uw data op een veilige manier wilt back-uppen en dat uw medewerkers locatie-onafhankelijk moeten kunnen werken. Een systeembeheerder kan dit voor u verzorgen, maar wilt u hier speciaal iemand voor aannemen en wat zou dat moeten kosten? Uw systeembeheer uitbesteden is een reële optie!

Uw ICT-totaalpartner

Javelin ICT kan u uw systeembeheer uit handen nemen op basis van een totaaloplossing. Onze ICT-professionals kunnen u adviseren met betrekking tot uw ICT-werkplekken, uw ICT-infrastructuur zo voor u inrichten dat deze uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunt en de gerealiseerde oplossingen voor u beheren. Doordat wij de punten advies, realisatie en beheer op een concrete wijze voor u invullen, verandert uw huidige systeembeheer in complete systeembeheersing.

Waarom uw ICT-beheer outsourcen?

Systeembeheer is belangrijk voor uw organisatie, maar het is natuurlijk niet de kerntaak van uw bedrijf. In dit geval kan het uitbesteden ervan de oplossing voor u zijn. Door uw systeembeheer uit te besteden maakt u van uw ICT -beheer onze kerntaak. Storingen treden bijvoorbeeld altijd onverwachts op en het is goed om hier van tevoren over na te denken. Als uw ICT-partner doen wij dit voor u en maken wij hier vooraf heldere afspraken met u over. Door deze afspraken vast te leggen in een heldere Service Level Agreement (SLA) weet u op elk moment precies waar u aan toe bent. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met betrekking tot systeembeheer met ons te bespreken.