Bedrijven die van oudsher geen Apple gebruikers waren krijgen steeds vaker te maken met medewerkers die deze producten gewend zijn. Daarmee groeit ook de vraag naar integratie van Apple producten binnen een Windows netwerk. Javelin ICT is hét bedrijf in de regio Eindhoven met ervaring in het koppelen van Apple en Windows producten door middel van Active- of Open directory.

Mac in Windows netwerk

Niet zo lang geleden leek dit een onmogelijke combinatie. Tegenwoordig is het met de juiste technische kennis heel goed mogelijk om een MacBook of iMac te integreren in uw Windows infrastructuur. Inclusief toegang tot uw email, agenda’s en bedrijfsgegevens. Javelin ICT kan u hierbij adviseren en de volledige implementatie voor u verzorgen.

iPhone en iPad

Mobile devices zijn al lang geen ‘speeltjes’ meer. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van deze mobiele apparaten en vinden nieuwe toepassingen. Logisch dat de wens bestaat deze Ipads en Iphones te integreren in het bedrijfsnetwerk. Werkt u in een Windows Terminal Server omgeving? Dan kunt u gewoon met deze apparaten werken op uw bedrijfsapplicaties.

Wilt u weten hoe Apple-implementatie past binnen de ICT dienstverlening van Javelin ICT Eindhoven op het gebied van ICT beheer, systeembeheer en netwerkbeheer? Neem gerust contact met ons op!