In het hedendaagse bedrijfsleven is ICT een drijvende factor geworden die absoluut niet weg te denken is. Als organisatie is het dan ook een absolute must om de gehele aanwezige ICT-infrastructuur op orde te hebben, maar ook met name in topvorm te houden. ICT beheer door Javelin ICT helpt u daarbij.

Het belang van goed ICT beheer

ICT is een wereld van snelle veranderingen en dat betekent dus ook dat het belangrijk is om uw ICT infrastructuur up to date te houden. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Software bijwerken, de huidige hardware evalueren en uw netwerkbeveiliging in de gaten houden, het zijn allemaal belangrijke aspecten, maar heeft u hier wel tijd en genoeg kennis voor? Wij ontzorgen u graag van deze zaken!

ICT uitbesteden aan Javelin ICT

Bij Javelin ICT is ICT beheer namelijk hoofdactiviteit. Doordat wij continu bovenop de IT-markt zitten en bezig zijn met het aanscherpen van onze ICT-dienstverlening op diverse vlakken, bent u voor ICT uitbesteden bij ons aan het juiste adres. Door uw complete systeembeheer aan ons uit te besteden, ontlast u niet alleen uw personeel en kunt u kosten besparen, maar bent u ook verzekerd van een waterdichte beveiliging van uw netwerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt voor softwarelicenties en dat u altijd beschikt over een online backup van al uw documenten.

Liever niet uw complete ICT uitbesteden aan Javelin? Het is natuurlijk ook mogelijk om in overleg met uw medewerkers een gedeelte uit handen te geven. We doen alles geheel op maat, dus bespreken graag de wensen en eisen van uw organisatie zodat we hierin kunnen meebewegen. Wij fungeren als betrouwbare ICT partner die uw organisatie op alle relevante gebieden van dienst kan zijn.

Voordelen ICT uitbesteden:

  • Uw ICT-afdeling wordt flexibel.
  • U beschikt over een team van specialisten i.p.v. een enkele systeembeheerder (twee weten immers meer dan één).
  • U krijgt toegang tot de jongste technologie.
  • U bespaart tijd.
  • Zekerheid over uw ICT kosten.