In het hedendaagse bedrijfsleven is ICT een drijvende factor geworden die absoluut niet weg te denken is. Als organisatie is het dan ook een absolute must om de gehele aanwezige ICT-infrastructuur op orde te hebben, maar ook met name in topvorm te houden. ICT beheer door Javelin ICT helpt u daarbij.

Het belang van ICT uitbesteden

Door de snelle ontwikkelingen binnen de wereld van ICT is het up to date houden van uw ICT infrastructuur makkelijker gezegd dan gedaan. Het bijwerken van software, her-evalueren van gebruikte hardware en het in de gaten houden van uw netwerkbeveiliging, het zijn allemaal belangrijke zaken, maar heeft u er tijd voor? Hier komt Javelin ICT als ICT partner om de hoek kijken.

ICT uitbesteden aan Javelin ICT

Bij Javelin ICT is ICT beheer namelijk hoofdactiviteit. Doordat wij continu bovenop de IT-markt zitten en bezig zijn met het aanscherpen van onze ICT-dienstverlening op diverse vlakken, bent u voor ICT uitbesteden bij ons aan het juiste adres. Door uw complete systeembeheer aan ons uit te besteden, ontlast u niet alleen uw personeel en kunt u kosten besparen, maar bent u ook verzekerd van een waterdichte beveiliging van uw netwerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt voor softwarelicenties en dat u altijd beschikt over een online backup van al uw documenten.

Liever niet uw complete ICT uitbesteden aan Javelin? Het is natuurlijk ook mogelijk om in overleg met uw medewerkers een gedeelte uit handen te geven. We doen alles geheel op maat, dus bespreken graag de wensen en eisen van uw organisatie zodat we hierin kunnen meebewegen. Wij fungeren als betrouwbare ICT partner die uw organisatie op alle relevante gebieden van dienst kan zijn.

Voordelen ICT uitbesteden:

  • Uw ICT-afdeling wordt flexibel.
  • U beschikt over een team van specialisten i.p.v. een enkele systeembeheerder (twee weten immers meer dan één).
  • U krijgt toegang tot de jongste technologie.
  • U bespaart tijd.
  • Zekerheid over uw ICT kosten.