In het hedendaagse bedrijfsleven is ICT een drijvende factor geworden die absoluut niet weg te denken is. Als organisatie is het dan ook een absolute must om de gehele aanwezige ICT-infrastructuur op orde te hebben, maar ook met name in topvorm te houden. ICT beheer door Javelin ICT helpt u daarbij.

Het belang van ICT beheer

Door de snelle ontwikkelingen binnen de wereld van ICT is het up to date houden van uw ICT infrastructuur makkelijker gezegd dan gedaan. Het bijwerken van software, her-evalueren van gebruikte hardware en het in de gaten houden van uw netwerkbeveiliging, het zijn allemaal belangrijke zaken, maar heeft u er tijd voor? Hier komt Javelin ICT als ICT partner om de hoek kijken.

ICT beheer uitbesteden aan Javelin ICT

ICT beheer is namelijk onze kernactiviteit. Wij zitten vanuit passie en professionaliteit bovenop de IT-markt en zijn er continu mee bezig onze ICT dienstverlening op diverse gebieden aan te scherpen. Om die reden kunt u ICT beheer met een gerust hart bij ons uitbesteden. Wij kunnen uw gehele systeembeheer overnemen, of in samenwerking met uw eigen medewerkers een gedeelte uit handen nemen. Deels om uw personeel te ontlasten en kosten te besparen, maar ook om te kunnen garanderen dat de beveiliging van uw netwerk ten alle tijden waterdicht is, u niet teveel betaalt voor softwarelicenties en uw documenten-stroom ten alle tijden wordt gebackupt.

Dit alles doen we geheel op maat, dus specifiek afhankelijk van de eisen van u als bedrijf. Wij bewegen bovendien graag met uw organisatie mee en zijn daarmee flexibel in het toevoegen van ICT dienstverlening. Dit alles vanuit de filosofie dat we als een betrouwbare ICT partner willen fungeren die u op alle relevante vlakken van dienst kan zijn.

Voordelen ICT uitbesteden:

  • Uw ICT-afdeling wordt flexibel.
  • U beschikt over een team van specialisten i.p.v. een enkele systeembeheerder (twee weten immers meer dan één).
  • U krijgt toegang tot de jongste technologie.
  • U bespaart tijd.
  • Zekerheid over uw ICT kosten.