State-of-the-art webhosting voorzieningen staan geheel tot uw beschikking in de datasuites van Javelin ICT in het datacenter in Eindhoven. Optimaal beveiligd dus ideaal voor de zakelijke hosting van uw website of webwinkel.

Betrouwbare webhosting

Bij Javelin ICT bieden wij uiterst betrouwbare webhosting aan. Zowel voor kleine bedrijven die actief gebruik maken van hun website, als grote organisaties waarbij up-time het meest belangrijk is, hebben wij een professionele webhosting oplossing. Met Javelin ICT als uw betrouwbare webhosting partner kunt u er zeker van zijn dat het voor u mogelijk is om de diensten aan te bieden die u uw klanten belooft.

Domeinnaam registratie

Een goede website heeft een sterke naam nodig. Wanneer u kiest voor de betrouwbare webhosting van Javelin ICT registreren wij ook graag de domeinnaam voor u. U heeft hierbij de volledige vrijheid wat betreft naam en extensie. U kunt daarbij zowel veelvoorkomende extensies zoals .nl, .be of .com, als meer exotische extensies bij ons laten registeren. Zeker bedrijven die hun producten of diensten in meerdere landen aanbieden kunnen baat hebben bij het registreren van meerdere (buitenlandse) extensies.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management System (CMS) waarmee u eenvoudig uw website zelf kan beheren. Zonder dat er technische kennis nodig is maakt u in WordPress pagina’s of menu-items aan. Voor het uiterlijk van uw website kunt u gebruik maken van honderden verschillende templates. Een template is helemaal naar eigen inzicht vorm te geven. Hiervoor is echter wel technische kennis noodzakelijk. Wanneer u die kennis ontbeert kunnen wij de vormgeving van uw website verzorgen.

Beveiligingscertificaten

Werkt u op uw website met privacy gevoelige gegevens dan is het verstandig om uw website te beveiligen met een SSL- of https-certificaat. Dit zorgt ervoor dat uw website veilig gebruikt kan worden. Het certificaat zorgt voor encryptie van de data voordat deze wordt verstuurd. Daarnaast is het, door de groene balk in het adresvenster, voor de bezoeker van uw website duidelijk dat hij daadwerkelijk uw website bezoekt. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten beveiligingscertificaten. Daarnaast kunnen wij de complete aanvraag en installatie van beveiligingscertificaten voor u verzorgen.