Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw servers, bent u bij Javelin ICT aan het juiste adres. Met managed hosting ontwikkelen we een optimale hostingomgeving die is afgestemd op uw wensen. We ontwerpen de ideale IT-oplossing, waardoor u geen omkijken meer heeft naar hosting en uw infrastructuur verder door ons wordt geoptimaliseerd.

Managed hosting als totaaloplossing voor het MKB

Wanneer u kiest voor managed hosting van Javelin ICT, kiest u voor een totaaloplossing. Wij ontzorgen u volledig van uw websitebeheer, serverbeheer of applicatiebeheer. Hierdoor hoeft u zich enkel en alleen te focussen op uw corebusiness.

Het zelf beheren van een server en de inrichting hiervan wordt steeds complexer. Toch is het van uitermate groot belang dat uw serveromgeving vlekkeloos werkt. Met onze managed hosting oplossing lijkt het alsof u het ICT-beheer van uw organisatie zelf in handen heeft. Wij staan u volledig bij in alle aspecten omtrent managed hosting. Samen zorgen wij ervoor dat het beheer van uw server zo goed mogelijk verloopt.

Managed services: monitoring

Managed hosting houdt onder ander in dat uw omgeving dag-en-nacht door onze systemen gevolgd wordt. Hierdoor hebben wij vaak eerder in de gaten dat er een probleem dreigt dan dat u het zelf merkt.

“Onze monitoringtools detecteren vaak eerder een probleem dan dat u het merkt. Onze medewerkers lossen het op voordat u er last van krijgt.”

Wanneer mogelijk lossen we dit probleem ook gelijk op voordat u er iets van gemerkt hebt. Door middel van monitoring tools is de werking van uw server en alle applicaties die daarop draaien te optimaliseren. Is er voldoende schijfruimte beschikbaar? Zijn de backups gelukt en zijn ze ook weer terug te zetten? Wanneer het nodig is zoeken we oorzaken van problemen terug in logboeken.

Managed Services | Managed Hosting | Javelin ICT Eindhoven

Pro-actief beheer van uw server, website of applicatie

Javelin ICT Eindhoven draagt zorg voor pro-actief beheer door regelmatig alle systeemcomponenten te updaten en te controleren. Alle wijzigingen, updates en werkzaamheden worden gedocumenteerd. Uiteraard rapporteren we u met regelmaat over de stand van uw ICT-omgeving. De frequentie van het beheer wordt afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.