Managed hosting is de totaaloplossing op hostinggebied. Uw serverbeheer, websitebeheer of applicatiebeheer wordt hierbij geheel door ons als hosting partner uit handen genomen en uitgevoerd naar uw specifieke wensen. Zo kunt u zich volledig op uw corebusiness richten. Terwijl wij als onze corebusiness uw server, website of applicatie optimaal laten functioneren!

Managed hosting: totaaloplossing voor het MKB

Het serverbeheer en de inrichting hiervan is steeds specialistischer geworden. Daarnaast wordt het vlekkeloos werken van uw serveromgeving steeds belangrijker binnen uw organisatie. Met de Managed hostingoplossing van Javelin ICT is het alsof u een eigen ICT beheer afdeling binnen uw organisatie hebt. Javelin ICT zorgt als zakelijke hosting partner dat het beheer van uw server goed gebeurt.

Managed services: monitoring

Managed hosting houdt onder ander in dat uw omgeving dag-en-nacht door onze systemen gevolgd wordt. Hierdoor hebben wij vaak eerder in de gaten dat er een probleem dreigt dan dat u het zelf merkt.

“Onze monitoringtools detecteren vaak eerder een probleem dan dat u het merkt. Onze medewerkers lossen het op voordat u er last van krijgt.”

Wanneer mogelijk lossen we dit probleem ook gelijk op voordat u er iets van gemerkt hebt. Door middel van monitoringtools is de werking van uw server en alle applicaties die daarop draaien te optimaliseren. Is er voldoende schijfruimte beschikbaar? Zijn de backups gelukt en zijn ze ook weer terug te zetten? Wanneer het nodig is zoeken we oorzaken van problemen terug in logboeken.

Managed Services | Managed Hosting | Javelin ICT Eindhoven

Pro-actief beheer van uw server, website of applicatie

Javelin ICT Eindhoven draagt zorg voor pro-actief beheer door regelmatig alle systeemcomponenten te updaten en te controleren. Alle wijzigingen, updates en werkzaamheden worden gedocumenteerd. Uiteraard rapporteren we u met regelmaat over de stand van uw ICT-omgeving. De frequentie van het beheer wordt afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.