Webwinkel hosting is één van de dingen die noodzakelijk zijn om een webwinkel online te zetten. Met webshop hosting wordt uw webshop op een server geplaatst die continu is verbonden met het internet. Op deze manier is uw webshop continu toegankelijk voor uw bezoekers.

Flexibele en betrouwbare infrastructuur

Naast een webwinkel die continu te bereiken is, is een snelle laadtijd van de webshop ook cruciaal. Een snelle webwinkel voorkomt immers frustraties bij de klant, waardoor u meer zal verkopen. U mag dus van uw zakelijke hosting partner verwachten dat zij ervoor zorgen dat uw website snel laadt en dat de beveiliging ten alle tijden gewaarborgd is. Zeker wanneer het om webwinkel hosting of webshop hosting gaat, moet betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.

Wilt u zeker zijn van zorgeloze e-commerce? Javelin ICT biedt u graag de benodigde ICT-infrastructuur die hiervoor zorgt. Bovendien beweegt onze infrastructuur moeiteloos mee met eventuele seizoensdrukte of groei van uw webwinkel.

Voordelen webshop hosting Javelin:

  • Seizoensdrukte wordt eenvoudig opgevangen door het schaalbare karakter van deze dienst
  • Uptime garantie
  • Optimale beveiliging
  • 24/7 monitoring

Naast webshop hosting biedt Javelin ICT nog een aantal excellente e-commerce solutions. Van domeinnaam registratie en e-commerce software tot beveiligingscertificaten en koppelingen met de aanbieders van betaaldiensten. We hebben alles in huis om van uw webwinkel een goedlopende business te maken.