Webwinkel hosting is één van de dingen die noodzakelijk zijn om een webwinkel online te zetten. Met webshop hosting wordt uw webshop op een server geplaatst die continu is verbonden met het internet. Op deze manier is uw webshop continu toegankelijk voor uw bezoekers.

Flexibele en betrouwbare webwinkel hosting

Het is belangrijk om een goede partner te vinden voor uw webwinkel hosting. Wanneer u een snelle en gebruiksvriendelijke webwinkel heeft, bespaart het u een hoop frustraties van klanten. Dit leidt uiteindelijk tot het feit dat uw product of dienst ook een stuk beter zal verkopen. Een goede webwinkel hosting zorgt dus niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor een groei in uw verkoop.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webwinkel continu bereikbaar is en tevens een snelle laadtijd heeft? Wij helpen u graag met uw webwinkel hosting! Javelin ICT biedt u als zakelijke hosting partner de benodigde infrastructuur om hiervoor te zorgen. Bovendien zorgen wij er ook voor dat onze infrastructuur meebeweegt met eventuele drukte van het seizoen of de groei van uw webwinkel.

Voordelen webshop hosting Javelin:

  • Seizoensdrukte wordt eenvoudig opgevangen door het schaalbare karakter van deze dienst
  • Uptime garantie
  • Optimale beveiliging
  • 24/7 monitoring

Naast webshop hosting biedt Javelin ICT nog een aantal excellente e-commerce solutions. Van domeinnaam registratie en e-commerce software tot beveiligingscertificaten en koppelingen met de aanbieders van betaaldiensten. We hebben alles in huis om van uw webwinkel een goedlopende business te maken.