Dedicated hosting is een goed idee wanneer uw site een cruciale rol speelt in uw bedrijfsvoering. U krijgt hierbij het exclusieve gebruik van een of meerdere servers binnen de Javelin ICT infrastructuur, met als belangrijkste voordelen een zeer hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Uw dedicated server hosting veilig uitbesteden

Bij Javelin ICT ontzorgen wij u van alles omtrent de dedicated server hosting van uw servers. Zowel de aanschaf, financiering en plaatsen van de server(s) in ons datacenter nemen wij voor onze rekening. Wij zorgen er tevens voor dat het besturingssysteem en eventuele applicaties geheel naar uw wens geïnstalleerd worden. Vervolgens gaan we de server aansluiten op de generieke diensten, zoals stroomvoorziening en internet. Javelin ICT blijft te allen tijde eigenaar van de dedicated server, waarbij wij de dedicated server beschikbaar stellen voor u tegen een vast maandelijks bedrag gedurende een vastgestelde periode.

Javelin ICT uw hosting partner: service op maat

Om uw dedicated server te optimaliseren, kunt u bij Javelin ICT kiezen uit een ruim aanbod aan professionele Managed Services, waaronder backupdiensten, firewalling, loadbalancing en mailafhandeling. Eventueel kunnen bepaalde beheersactiviteiten in een Service Level Agreement worden uitbesteed.

Speciale wensen? Uiteraard is maatwerk mogelijk bij dedicated hosting. Dedicated server hosting van Javelin ICT is specifiek ontwikkeld voor ondernemingen die hoge eisen stellen aan hun bedrijfskritische en privacygevoelige inter- en intranettoepassingen. Met name wanneer organisaties een bepaalde mate van expertise en mankracht in huis hebben om besturingssystemen en/of applicaties te beheren, maar niet belast willen worden met hoge investeringen in hardwarebeheer en de benodigde infrastructuur, is een dedicated server een goede keus.

Dedicated Hosting | Dedicated Server Hosting | Javelin ICT Eindhoven

Betrouwbare zakelijke hosting

Javelin ICT maakt voor haar dienstverlening op het gebied van zakelijke hosting alleen gebruik van serverhardware van A-merken. Op die manier is een maximale snelheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. Van de startende onderneming tot de multinational, Javelin ICT biedt een interessante serie aan uitgekiende oplossingen op het gebied van dedicated hosting. Hierbij behoort een dedicated server op maat tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dedicated server hosting bij Javelin ICT? Neem dan contact met ons op.