Dedicated hosting is een goed idee wanneer uw site een cruciale rol speelt in uw bedrijfsvoering. U krijgt hierbij het exclusieve gebruik van een of meerdere servers binnen de Javelin ICT infrastructuur, met als belangrijkste voordelen een zeer hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Dedicated server hosting: veilig uitbesteed

Bij dedicated hosting draagt Javelin ICT als hosting partner zorg voor de aanschaf, financiering en plaatsing van de server(s) in ons datacenter. Javelin ICT installeert het besturingssysteem en de gewenste applicaties naar uw exacte specificaties. De dedicated server wordt vervolgens aangesloten op de generieke diensten, waaronder internet en stroomvoorziening. Javelin ICT blijft eigenaar van de server en stelt deze beschikbaar tegen een vast maandelijks tarief en voor een vastgestelde periode.

Javelin ICT uw hosting partner: service op maat

Om de dedicated server te optimaliseren kan de klant kiezen uit het ruime aanbod aan professionele Managed Services van Javelin ICT, waaronder mailafhandeling, backupdiensten, firewalling en loadbalancing. Bovendien kunnen bepaalde beheersactiviteiten in een Service Level Agreement worden uitbesteed.

Speciale wensen? Uiteraard is maatwerk mogelijk bij dedicated hosting. Dedicated server hosting van Javelin ICT is specifiek ontwikkeld voor ondernemingen die hoge eisen stellen aan hun bedrijfskritische en privacygevoelige inter- en intranettoepassingen. Met name wanneer organisaties een bepaalde mate van expertise en mankracht in huis hebben om besturingssystemen en/of applicaties te beheren, maar niet belast willen worden met hoge investeringen in hardwarebeheer en de benodigde infrastructuur, is een dedicated server een goede keus.

Dedicated Hosting | Dedicated Server Hosting | Javelin ICT Eindhoven

Betrouwbare zakelijke hosting

Javelin ICT maakt voor haar dienstverlening op het gebied van zakelijke hosting alleen gebruik van serverhardware van A-merken. Op die manier is een maximale snelheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. Van de startende onderneming tot de multinational, Javelin ICT biedt een interessante serie aan uitgekiende oplossingen op het gebied van dedicated hosting. Hierbij behoort een dedicated server op maat tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dedicated server hosting bij Javelin ICT? Neem dan contact met ons op.